Πέτσας: Το να πάει ο πιστός στην εκκλησία είναι πιο αναγκαίο από το να αγοράσει ρούχα

Επίσημη κυβερνητική "γραμμή" είναι πλέον η... θεοκρατική προσέγγιση στα μέτρα κατά της πανδημίας.

Πέτσας: Το να πάει ο πιστός στην εκκλησία είναι πιο αναγκαίο από το να αγοράσει ρούχα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το να πάει κάποιος στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει τρόφιμα ή στην εκκλησία για να τελέσει τη θρησκευτική του λατρεία, είναι αναγκαίο και δεν είναι το ίδιο με την αγορά ρούχων, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1. 

Στην ίδια εκπομπή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Θεόδωρος Καπράλος, τόνισε χαρακτηριστικά πως τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας είναι σαν λοκτνάουν για το Λιανεμπόριο χωρίς μάλιστα αυτή τη φορά οποιαδήποτε στήριξη από την Πολιτεία. Ενώ υπογράμμισε πως έχει αποδειχθεί ότι το Λιανεμπόριο δεν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων.

Θυμίζουμε πως επίσης σήμερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ: «Είναι δυνατόν να λέμε σοβαρά ότι εξισώνουμε την ανάγκη του πιστού για θρησκευτική λατρεία, με το να πάει κόψει τα νύχια της και να φτιάξει τα μαλλιά της μια κυρία ή να αγοράσω εγώ παντελόνι; Η αξία της θρησκευτικής λατρείας και της ασκήσεως της λατρείας για τον πιστό, έχει την ίδια αξία στην Ελλάδα με το να κάνω ψώνια;»

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ