Γνωστή δημοσιογράφος: «Βρε νούμερο, με 7 ακόλουθους μιλάς και εσύ που είσαι στα 4 για 0,60;»

Τι και αν μεγάλες, διεθνείς δημοσιογραφικές ενώσεις έχουν καταδικάσει τη "δολοφονία χαρακτήρα" της ολλανδής δμοσιογράφου, Ινγκεμποργκ Μπέουχελ από ελληνικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

Γνωστή δημοσιογράφος: «Βρε νούμερο, με 7 ακόλουθους μιλάς και εσύ που είσαι στα 4 για 0,60;»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σήμερα (12/11), η δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter: «Δεύτερο βράδυ που το syriza channel, ξεπλένει την Ολλανδή. Ντρέπεται και η ντροπή...»

Όταν χρήστης του Twitter σχολίασε κάτω από την ανάρτηση: «Πονάει η ελληνική δημοσιογραφία που σας έχει σκυλάκια ο Μητσοτάκας!», η Λίνα Κλείτου απάντησε: «Βρε νούμερο, με 7 ακόλουθους μιλάς και εσύ που είσαι στα 4 για 0,60;».

Θυμίζουμε πως όταν η Έλενα Ακρίτα είχε παραιτηθεί λόγω λογοκρισίας από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, η παρουσιάστρια του Blue Sky και ένθερμη υποστηρίκτρια του Κυριάκου Μητσοτάκη, Λίνα Κλείτου, είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Twitter: «Δεν θα λείψει από κανέναν. Ούτε καν από την Κουμουνδούρου. Τους αρκεί ο Πολάκης».

Όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου την ρώτησε «ποιος καλέ;», εκείνη είχε απαντήσει: «η καταθλιπτική».

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται “κατάθλιψη”», είχε απάντησε τότε η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ