Καπραβέλος: Η κυβέρνηση παίζει τις κουμπάρες - Χάνουμε άδικα ανθρώπινες ζωές (video)

Πριν λίγες ημέρες ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο Mega είχε δηλώσει πως δεν θεωρεί ότι η πανδημία έχει ξεφύγει. Σήμερα και αφού ξεπεράσαμε τους 17.000 νεκρούς. Ο Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου "Παπανικολάου", ήταν "καταπέλτης" κατά της ατολμίας της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας.

Καπραβέλος: Η κυβέρνηση παίζει τις κουμπάρες - Χάνουμε άδικα ανθρώπινες ζωές (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν αντέχουμε άλλο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αδυνατώ να κατανοήσω την Πολιτεία. Λαμβάνω υπόψιν το πολιτικό κόστος αλλά το να μην επιβληθεί αυτή τη στιγμή μάσκα σε όλους σαν ένα καμπανάκι της Πολιτείας ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη κατάσταση, θα υπερβούμε τους δύο χιλιάδες νεκρούς», δήλωσε στο Δελτίο του Mega, o Διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου "Παπανικολάου" στη Θεσσαλονίκη, Νίκος Καπραβέλος.

«Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής αυτής της νοσηλεύτριας που έδωσε και τη ζωή της για να κρατήσει όρθιο ένα σύστημα Υγείας, τη στιγμή που άλλοι παίζουν τις κουμπάρες. Μου είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Να μην έχουν το θάρρος σαν πολιτικοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να πουν στον κόσμο την πραγματικότητα. Χάνουμε ανθρώπινες ζωές άδικα. Άδικα τις χάνουμε. Να πάρουν μέτρα», δήλωσε με απόγνωση ο Νίκος Καπραβέλος.

Την ίδια στιγμή η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, "μασούσε" τα λόγια της και χαμογελούσε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ