«Αποπροσανατολιστικό ψέμα ότι έχουμε επιδημία ανεμβολιαστων» (video)

"Καταπέλτης" κατά του κυβερνητικού αφηγήματος περί "πανδημίας ανεμβολίαστων", ο ιατρός - ερευνητής, Γιώργος Παυλάκης στο ΣΚΑΪ.

«Αποπροσανατολιστικό ψέμα ότι έχουμε επιδημία ανεμβολιαστων» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Όταν κοπανάμε συνέχεια ότι αυτή η επιδημία είναι ανεμβολίαστων αυτό είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα και αποπροσανατολισμός … Η επιδημία συντηρείται και από εμβολιασμένους και από ανεμβολίαστους. Αυτό είναι η αδήριτη πραγματικότητα. Όσο γρηγορότερα καταλάβουμε την πραγματικότητα τόσο το καλύτερο για όλους μας», δήλωσε ο Γιώργος Παυλάκης, Ιατρός – ερευνητής και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Syracuse, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, με τον Άρη Πορτοσάλτε να τον "μαλώνει", λέγοντας «ωραία, να ζούμε με λοκντάουν τότε. Να κλείσουμε»

Ο κ. Παυλάκης προειδοποίησε πως από μόνοι τους οι εμβολιασμού δεν αρκούν καθώς, όπως είπε, αν ο ιός αφεθεί να αλωνίζει, θα έρθει «τσουνάμι» και η Ελλάδα πιθανόν να έχει 100 θανάτους την ημέρα.

«Κοιτάξτε την καμπύλη των μολύνσεων και των θανάτων και θα δείτε ότι είμαστε στο τσουνάμι. Η Ευρώπη έχει καταλάβει ότι η αλχημείες πρέπει να τελειώσουν … η μετάλλαξη Δ δεν σταματάει παρά μόνο περιορίζοντας τις ανθρώπινες επαφές», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ