Τα βίντεο της αθλιότητας: Ο ΣΚΑΪ και το MEGA για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου (video)

Μία μέρα μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, οι "γνωστοί - άγνωστοι" δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ και το MEGA με το παραποιημένο βίντεο, έδειχναν τις προθέσεις τους. Λίγα χρόνια αργότερα, για άλλη μια δολοφονία στο ΣΚΑΪ θα έλεγαν: «τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο». Στιγμές σύγχρονης ιστορίας που δεν πρέπει να ξεχαστούν.

Τα βίντεο της αθλιότητας: Ο ΣΚΑΪ και το MEGA για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στις 7 Δεκεμβρίου, του 2008, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Άρης Πορτοσάλτε και η Σία Κοσιώνη, δίνουν ρεσιτάλ αθλιότητας απο τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Αλέξης Παπαχελάς: «Δεν ήταν μία παρέα παιδιών τα οποία πήγαν να παίξουν ένα extreme sport σε κάποιο λούνα παρκ. Επετέθησαν σε εκπροσώπους του ελληνικού κράτους, που είναι οι αστυνομικοί. Στον υπόλοιπο κόσμο αυτό θεωρείται ένα βαρύτατο έγκλημα, εμείς το ανεχόμαστε να γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ στα Εξάρχεια ή άλλες περιοχές»

Άρης Πορτοσάλτε: «Εάν οι δύο φρουροί δεν επέστρεφαν και απλώς αποδέχονταν τον λεκτικο προπηλακισμό τους, θα λέγαμε έλα μηρέ ένα ακόμα συμβάν, τα παιδιά εκτονώθηκαν βράδυ Σαββάτου θα πάνε να πιούνε καμία μπυρίτσα και τελείωσε».

Σία Κοσιώνη: «Δύο είναι οι επιλογές. Ή οργανωμένα πας και λες ότι συλλαμβάνω αυτούς τους θύλακες εγκληματικότητας, τους παίρνω τους πάω μέσα, τους ανακρίνω και τους επιβάλλω τις ποινές ή τους αφήνω και λέω ακόμα ένα ωραίο Σαββατόβραδο τέλειωσε».

Την ίδια ημέρα, το MEGA παραποιούσε το βίντεο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Καθώς είχε προσθέσει τεχνητά ήχους από συμπλοκές, αφήνοντας να εννοηθεί πως της δολοφονίας είχαν προηγηθεί σοβαρά επεισόδια και η ζωή των αστυνομικών βρισκόταν σε κίνδυνο.  

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ