«Ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι στη Βουλή αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης» (video)

Ευθεία επίθεση του Γιώργου Παπανδρέου στις ικανότητες του Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά και στην απουσία του απ' τη Βουλή.

«Ο Μητσοτάκης θα κάνει πάρτι στη Βουλή αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Με το να εκλέξει κάποιος τον κ. Ανδρουλάκη δεν τον βάζει στη Βουλή. Θα έχουμε κενό στη Βουλή. Θα κάνει πάρτι ο Μητσοτάκης. Είναι ουσιαστικό ζήτημα. Μάχες δεν θα δοθούν. Είναι μείονέκτημα ότι δεν θα βρίσκεται στη Βουλή», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Συνεχίζοντας, ο Γ. Παπανδρέου υπογράμμισε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης «δεν είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να αναδείξει την παράταξη», υποστηρίζοντας παράλληλα πως ο ίδιος είναι έμπειρος πολιτικός και μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη. «Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Γιώργος Παπανδρέου. Τι έχει κάνει», είπε.

«Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θέλουν. Δεν είναι χειραγωγήσιμοι. Δεν είναι κοπάδι» δήλωσε, ερωτώμενος για τη ανοιχτή στήριξη του Ανδρέα Λοβέρδου στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Σχετικά με το ζήτημα της ανανέωσης, ανέφερε πως είναι στάση ζωής και ιδεών. «Οι ιδέες οι δικές μου ήταν πάντα ανανεωτικές. Ανέδειξα νέους ανθρώπους. Το θέμα δεν είναι πώς θα μοιράσουμε τις καρέκλες και τα υπουργεία αλλά πως θα ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ