Επιμένει η ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ - Κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο (video)

Ούτε βήμα πίσω από τους εργαζόμενους και τους γιατρούς στα νοσοκομεία. Αναφορά στον Άρειο Πάγο για τις "ρεζερβέ" ΜΕΘ.

Επιμένει η ΠΟΕΔΗΝ για τις VIP ΜΕΘ - Κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Καταθέσαμε αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την κατάσταση στις ΜΕΘ. Από όσα έχουμε πει δεν παίρνουμε ούτε γράμμα πίσω και θα τα αποδείξουμε με μαρτυρικές καταθέσεις δεκάδων ιατρών μεταξύ των οποίων βρίσκεται και εδώ και η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών. Δε φοβόμαστε απολύτως τίποτα (…) Θα έπρεπε με 100 νεκρούς την ημέρα και πάνω από 100 διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ, ο υπουργός Υγείας να μη λέει μεγάλα λόγια, να σκύβει το κεφάλι και να δουλεύει.

Εμείς σήμερα καταθέτουμε αναφορά στον εισαγγελέα με συγκεκριμένα στοιχεία από το πληροφοριακό σύστημα του υπουργείου Υγείας όπου προκύπτει ότι υπάρχουν κενά κρεβάτια ΜΕΘ κάθε μέρα 40-50 κάθε ημέρα και 120 διασωληνωμένοι εκτός.

Ξέρετε κανένα επώνυμο εκτός ΜΕΘ; Εμείς καταθέτουμε στον Εισαγγελέα συγκεκριμένα περιστατικά επωνύμων που βρήκαν αμέσως κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Το υγειονομικό προσωπικό προσβάλλεται από τις πολιτικές που ασκούνται που βρίσκονται νυχθημερόν στα νοσοκομεία χωρίς να αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους, που κάνουν ό,τι μπορούν να σώζουν ανθρώπινες ζωές τσακισμένοι από την κούραση», δήλωσε στις κάμερες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος

«Δεκάδες εκατοντάδες θάνατοι από κορoνοιο θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί εάν το δημόσιο σύστημα υγείας είχε ενισχυθεί. Δεν υπάρχει κάνεις από τον ιατρικό κόσμο που να μην του έχει προκαλέσει οργή το γεγονός με Μητροπολίτη. Είτε κάποιος είναι μητροπολίτης, είτε είναι μετανάστης πρέπει να έχει την ίδια μεταχείριση», τόνισε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, Αφροδίτη Ρέτζιου

Επίσης, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Λαϊκού Νοσοκομείου, Τάσος Αντωνόπουλος υπογράμμισε πως υπάρχουν  εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ