Σκέρτσος: «Αδιάφορο το αν γνωρίζαμε για τη μελέτη Τσιόδρα»

Η υποβάθμιση της επιστημονικής και πολιτικής σημασίας της μελέτης Τσιόδρα - Λύτρα, είναι σήμερα ο βασικός στόχος των παρεμβάσεων των κυβερνητικών στελεχών.

Σκέρτσος: «Αδιάφορο το αν γνωρίζαμε για τη μελέτη Τσιόδρα»
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Το αν γνωρίζαμε ή όχι τη μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν τη γνωρίζαμε. Σας διαβεβαιώ ότι η κυβέρνηση λαμβάνει δεκάδες αντίστοιχες εισηγήσεις και στατιστικά στοιχεία, τα μελετά όλα και τα αξιολογεί όλα. Μην προσπαθείτε να διογκώσετε ένα ζήτημα που είναι ήσσονος σημασίας», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος στη Βουλή.

«Εχουμε τοποθετηθεί επανειλημμένα για τα θέματα αυτά, έχουμε λάβει πρωτοβουλίες, σχεδιάσει και υλοποιήσει πολιτικές, που ενισχύουν το σύστημα Υγείας … Όλα τα ζητήματα της μελέτης έχουν τεθεί στο υψηλότερο επίπεδο, πολύ πριν την εκπόνηση της, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό» τόνισε, μεταξύ άλλων ο κ. Σκέρτσος.

Θυμίζουμε, πως ο υπουργός Επικρατείας, πρώην διευθυντής του ΣΕΒ και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, είχε πρόσφατα δηλώσει πως η ενίσχυση του ΕΣΥ είναι πολυτέλεια και πως η Εκκλησία αποτελεί ζωτική ανάγκη του ανθρώπου.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ