Νεαρός σε ζωντανή σύνδεση "ισοπεδώνει" κυβέρνηση και ΜΜΕ (video)

Η ζωντανή σύνδεση του MEGA κέντρο υγείας στην Καλλιθέα, όπου γίνονται PCR, δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελαν κανάλι και κυβέρνηση.

Νεαρός σε ζωντανή σύνδεση
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με τα λεφτά που δόθηκαν για τον Λυκαβηττό και τα φωτάκια, πόσες ΜΕΘ θα φτιαχνόντουσαν;

Ο νεαρός, μιλώντας στο Δελτίο του MEGA, «κόλλησε στον τοίχο» κυβέρνηση και ΜΜΕ αναφερόμενος στην εγκληματική, πολιτική διαχείριση της πανδημίας από το επιτελικό κράτος.

«Πείτε ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού. Πείτε ότι υπάρχουν ελλείψεις νοσοκομείων. Πείτε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης νιώθει περηφάνια που έχει απολύσει τόσους εργαζομένους. Πείτε ότι δεν θέλουμε τόσα περιπολικά και αστυνομίες, θέλουμε γιατρούς και δεν υπάρχουν. Τα λέτε αυτά. Κάντε καμιά δημοσιογραφία της προκοπής. Και μετά λέτε γιατί λένε "Μητσοτάκη...» και τα λοιπά, τα κόβετε αυτά. Όταν υπάρχουν επιχειρήματα αυτά τα λέτε;», επενέβη ο νεαρός στη ζωντανή σύνδεση του MEGA.


Ρατσιστική αθλιότητα Ευαγγελάτου: «Τι πιο σύνηθες από έναν Αλβανό με όπλο» (video)


«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομειακό τομέα. Υπάρχουν πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια. Η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πηγαίνει σε ένα σορό βλακείες. Σε παραπάνω αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά», είπε σε ζωντανή σύνδεση ο νεαρός και συνέχισε: «Την ίδια ώρα υπάρχουν σοβαρά θέματα με τα οποία προφανώς η κυβέρνηση δεν ασχολείταιΑσχολείται με ένα σορό φανφάρες και όχι με την ουσία των πραγμάτων. Αυτά τα πράγματα όμως δε λέγονται. Για τα μοριακά τεστ πρέπει να κάτσεις 3-4 ώρες στις ουρές, τα ράπιντ τεστ δεν τα δέχεται η κυβέρνηση για να δώσει πιστοποιητικά και τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ΜΕΘ; Με τα λεφτά που δόθηκαν για τον Λυκαβηττό, για τα φωτάκια, για όλα αυτά, πόσες ΜΕΘ θα φτιαχνόντουσαν;»


Απίστευτη ανάρτηση Μητσοτάκη: Ανοίξαμε τα σχολεία για να ιχνηλατήσουμε κρούσματα


Το καλύτερο όμως, το κρατούσε για το τέλος, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να έρχεται σε προφανή αμηχανία.

«Κύριε Ευαγγελάτε, γνωρίζετε κάτι ακόμα; Γιατί δεν έχει αναφερθεί καθόλου στα ΜΜΕ. Το ξέρετε ότι στην Κούβα εδώ και 13-14 ημέρες δεν έχει υπάρξει ούτε ένας νεκρός (από κορωνοϊό);», ήταν η τοποθέτηση του νεαρού.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ