Στέλεχος ΝΔ: «Τώρα μετράμε εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, στο Μάτι και στη Μάνδρα μετρούσαμε φέρετρα»

Σα να μην έχουν μάθει τίποτα από την τυμβωρυχία που τους έστειλε στην εξουσία. Σα να μην έχει υπάρξει φονική πανδημία με ένα παρατημένο στη δύναμη και τα κουράγια των εργαζομένων, ΕΣΥ.

Στέλεχος ΝΔ: «Τώρα μετράμε εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, στο Μάτι και στη Μάνδρα μετρούσαμε φέρετρα»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης (ΔΕΕΠ) της ΝΔ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, προσπαθόντας να δικαιολογήσει την πρωτοφανή αποτυχία του επιτελικού κράτους στο πρώτο χιόνι, επανέφερε το αφήγημα του πρωθυπουργού κατά την περίοδο της μεγαλύτερης οικολογικής καταστροφής που βίωσε η χώρα τον περασμένο Αύγουστο με τις πυρκαγιές. «Στη μία τραγωδία μετρούσαμε στρέμματα και στην άλλη φέρετρα», είχε πει στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης.

«Μιλάει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έστησε ένα επικοινωνιακό σόου, την ώρα που γνώριζε ότι δεκάδες συμπολίτες μας είχαν καεί στο Μάτι! Μιλάει ο κ. Τσίπρας, του οποίου η κυβέρνηση δεν αισθάνθηκε την ηθική υποχρέωση να ζητήσει μια συγνώμη, ούτε για την τραγωδία στο Μάτι ούτε για τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα!
Μιλάει ο κ. Τσίπρας, του οποίου η διακυβέρνηση συνδέθηκε με δεκάδες νεκρούς, ως το τραγικό τίμημα του συνδυασμού ανευθυνότητας, ανικανότητας και παλινωδιών.
Επομένως, αν από χθες μετράμε εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, ας μην ξεχνάμε ότι στο Μάτι και στη Μάνδρα μετρούσαμε φέρετρα. Κι ο νοών, νοείτω!
», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κουνάβης, στη δήλωσή του.

Η ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας:

«Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που προκάλεσε το ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, πρωτίστως στην Αττική, δεν αντιμετωπίστηκαν με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Αλλά η κυβέρνηση δεν αποποιήθηκε και δεν πρόκειται να αποποιηθεί των ευθυνών της, οι οποίες και θα αποδοθούν, κυρίως για την απαράδεκτη κατάσταση που επικράτησε στην Αττική Οδό.

Τον σχετικό τόνο έσπευσε να δώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι “θα αποδοθούν ευθύνες και κυρώσεις, όταν έρθει η ώρα”.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαίτησε από την παραχωρησιούχο εταιρεία της Αττικής Οδού την καταβολή 2.000 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που εγκλωβίστηκε στα όρια της.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε με δριμύτητα στην κυβέρνηση, ισχυριζόμενος ότι ο πρωθυπουργός είναι κατώτερος των περιστάσεων. Αυτό κι αν είναι, επιεικώς, πολιτικό θράσος!

Μιλάει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος έστησε ένα επικοινωνιακό σόου, την ώρα που γνώριζε ότι δεκάδες συμπολίτες μας είχαν καεί στο Μάτι!

Μιλάει ο κ. Τσίπρας, του οποίου η κυβέρνηση δεν αισθάνθηκε την ηθική υποχρέωση να ζητήσει μια συγνώμη, ούτε για την τραγωδία στο Μάτι ούτε για τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα!

Μιλάει ο κ. Τσίπρας, του οποίου η διακυβέρνηση συνδέθηκε με δεκάδες νεκρούς, ως το τραγικό τίμημα του συνδυασμού ανευθυνότητας, ανικανότητας και παλινωδιών.

Επομένως, αν από χθες μετράμε εγκλωβισμένα αυτοκίνητα, ας μην ξεχνάμε ότι στο Μάτι και στη Μάνδρα μετρούσαμε φέρετρα. Κι ο νοών, νοείτω!»


πηγη: thebest.gr

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ