Πρόταση μομφής κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας - «Να ανασάνει ο τόπος» (video)

Με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας και την πρόσφατη τραγική απόδοση του επιτελικού κράτους στην κακοκαιρία, ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.  

Πρόταση μομφής κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας - «Να ανασάνει ο τόπος» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Να φύγετε γιατί έχετε κοστίσει και συνεχίζετε να κοστίζετε ακριβά, σε χρήμα, ζωές, σε δικαιώματα, σε φόβο και ανασφάλεια. Δεν αξίζει σε αυτή τη χώρα τόση παρακμή».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ πήρε σήμερα (27/01) εκτάκτως το λόγο στη Βουλή επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας “Ελπίδα” και το γεγονός πως ακόμη και σήμερα πολίτες μένουν χωρίς ρεύμα, για τη διαχείριση της πανδημίας με τον αριθμό των νεκρών να είναι πάνω από τους 100 καθημερινά τις τελευταίες μέρες αλλά και για την ακρίβεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίσης λόγο για ερντογανοποίηση και ορμπανοποίηση της πολιτικής ζωής, σημειώνοντας πως η κοινωνία δεν μπορεί πια να περιμένει τίποτα από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. 

Κάλεσμα στις προοδευτικές δυνάμεις

«Έχει έρθει η ώρα να φύγετε γιατί πρέπει να ανασάνει αυτός ο τόπος .. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δοθεί δημοκρατική διέξοδος. Καλούμε όλες τις δυνάμεις που βρίσκονται στην πλευρά της δημοκρατίας και της προόδου να δώσουν το παρών για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ