"Βόμβα" Κύρτσου: «Ασυγχώρητη η κυβέρνηση για τους θανάτους της πανδημίας»

Τεράστιες πολιτικές και ηθικές διαστάσεις βάζει στο θέμα της διαχείρισης της πανδημίας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος

ΠΡΟΒΟΛΗ

«Συνεχίζεται η μακάβρια ρουτίνα των 100+ θανάτων την ημέρα χωρίς να συγκινούνται και να αντιδρούν οι αρμόδιοι. Πρόκειται για πολιτικό,εθνικό σκάνδαλο διαρκείας. Ασυγχώρητοι όσοι μας έβαλαν σε αυτήν την πορεία», γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter o Γιώργος Κύρτσος, εξαπολύοντας ανοιχτή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό σχετικά με τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο χαρακτηρισμός «ασυγχώρητοι» και οι αναφορές του ευρωβουλευτή της ΝΔ πως οι δεκάδες καθημερινοί θάνατοι από covid δεν συγκινούν και δεν προκαλούν την αντίδραση της κυβέρνησης, προκαλούν αίσθηση.

Την ίδια ώρα, με άλλη του ανάρτηση, ο Γιώργος Κυρτσος εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και για το θέμα της τιμής των καυσίμων

«Οταν διεκδικούσαμε την εξουσία κατηγορούσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ για υπερβολική φορολόγηση καυσίμων. Είχαμε δίκιο. 2/3 της τιμής των καυσίμων στα πρατήρια είναι φόροι. Τώρα που τα καύσιμα είναι ακριβότερα, ο αρμόδιος υπουργός υποστηρίζει ότι από τα πρατήρια περνάνε μόνο πλούσιοι ΙΧήδες...», τονίζει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.


Και ο φόρος ολόκληρος και ο Σκυλακάκης χορτάτος

Σκυλακάκης: «Δεν μειώνουμε τους φόρους στα καύσιμα, γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι» (video)


 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ