Ο «ανέμελος» συνωστισμός Μητσοτάκη και στελεχών της ΝΔ στα Τρίκαλα

Ως «χαλαρή βόλτα» παρουσιάστηκε από φιλοκυβερνητικά Μέσα, η βόλτα που έκανε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη θεσσαλική πόλη.

Ο «ανέμελος» συνωστισμός Μητσοτάκη και στελεχών της ΝΔ στα Τρίκαλα
ΠΡΟΒΟΛΗ

Τα ΜΜΕ που παρουσιάζουν σχεδόν ως εγκληματική κάθε μικρή και μεγάλη συγκέντρωση -πολλές από τις οποίες δικαιολογούνται ως αντίδραση σε προκλητικά κυβερνητικά μέτρα- δεν είχαν τίποτα το επικριτικό να γράψουν για την (σχεδόν προεκλογική) περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα. Μάλιστα τη χαρακτηρίζουν ως «χαλαρή βόλτα».

Την ίδια ώρα, τοπικά Μέσα, όπως το trikalavoice.gr, παρουσιάζουν μια διαφορετική πραγματικότητα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα των Τρικάλων, η υποδοχή του πρωθυπουργού είχε οργανωθεί από τοπικά στελέχη και μέλη της ΝΔ, ενώ προκάλεσε και συνωστισμό και αλγεινή εντύπωση σε πολλούς από τους κατοίκους:

«Την ώρα που μπαίνουμε στον τέταρτο μήνα του δεύτερου lockdown, που στους ναούς μπαίνουμε 1 άτομο ανά 25 τ.μ., στα εμπορικά καταστήματα το ίδιο και που πολλοί “κουνάνε το δάχτυλο” σε πολίτες που βγαίνουν μα για άθληση, μα για ψώνια καταγράφηκαν στιγμές συγχρωτισμού παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υπουργών, βουλευτών και αιρετών, στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα.
Σαν να μη πέρασε μια μέρα από τότε που κινούμασταν ανέμελα και ελεύθεροι, ο πρωθυπουργός περπάτησε τον κεντρικό πεζόδρομο των Τρικάλων συνοδεία μεγάλης κουστωδίας και… αποθεώθηκε από κομματικά στελέχη στο χώρο της εκδήλωσης για τον Ε 65. Λυπηρό…»

Το trikalavoice.gr δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες.

Την ίδια μέρα, το trikalavoice.gr δημοσιεύει θέμα με τίτλο «Ξαφνική άνοδος με 7 νέα κρούσματα κορονοϊού στα Τρίκαλα», αναφέροντας σχετικά πως «στα Τρίκαλα, ενώ μειώνονται οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο Τρικάλων κι ενώ τις τελευταίες μέρες κινούμασταν χαμηλά, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα κορονοϊού».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ