Παραδοχή Πλεύρη: Η Επιτροπή επικυρώνει τα αιτήματα της κυβέρνησης

Παραδοχή πως η Επιτροπή Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας λειτουργεί ως "όργανο" εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων και "αιτημάτων" της κυβέρνησης, από τον Θάνο Πλεύρη.

Παραδοχή Πλεύρη: Η Επιτροπή επικυρώνει τα αιτήματα της κυβέρνησης
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%», δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης ανακοινώνοντας τα νέα μέτρα που θα ισχύον και συνέχισε: «Σε αυριανή της συνεδρίαση η επιτροπή θα εξετάσει επιμέρους αιτήματα. Η εισήγηση της Επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ. Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 19/02».

"Όλα τα λεφτά" ο τονισμός της φράσης «κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης», με την οποία ο υπουργός Υγείας κατέστησε σαφές ποιος παίρνει τις αποφάσεις όταν φυσικά αυτές οδηγούν σε χαλάρωση των μέτρων.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ