Ο Στέλιος Πέτσας συμβουλεύει τους πολίτες: «Να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό και να κρατάτε μικρό καλάθι» (video)

Άλλη μια λύση για την ακρίβεια στους πολίτες, πρότεινε σήμερα, άλλο ένα κυβερνητικό στέλεχος, με σηκωμένο το δάχτυλο. 

Ο Στέλιος Πέτσας συμβουλεύει τους πολίτες: «Να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό και να κρατάτε μικρό καλάθι» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Μικρό καλάθι και καλό σχεδιασμό» πρότεινε σήμερα σε πολίτες και επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. 

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Πέτσας δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ: «Να κρατάμε μικρό καλάθι, να λέμε συνεχώς στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις ότι θα πρέπει όλοι μαζί να ξεπεράσουμε την κρίση, εμείς από πλευράς μας σας στηρίζουμε με μειώσεις φόρων, λελογισμένα, με αυξήσεις του διαθέσιμου εισοδήματος, πάλι λελογισμένα, αλλά κι εκείνοι θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτή η κατάσταση δεν ήρθε για να φύγει σε έναν μήνα και θα συνεχίσει για αρκετούς μήνες, δυστυχώς».

«Μικρό καλάθι θα κρατάνε οι πολίτες απ’ ότι κατάλαβα από δω και πέρα και χωρίς καλάθι, στα χέρια», ήταν το σχόλιο των δημοσιογράφων και ο Στέλιος Πέτσας απάντησε: «Νομίζω ότι θα πρέπει να κάνουμε έναν καλό σχεδιασμό όλοι μας για το επόμενο χρονικό διάστημα, χωρίς υπερβολές, αλλά να καταλαβαίνουμε ότι ένας πόλεμος έχει πάρα πολλές δυσκολίες. Πρέπει πραγματικά αυτό να το έχουμε πάντα στο μυαλό μας».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ