«Σκουπίδια» όσοι πάλεψαν για την επαναλειτουργία των νοσοκομείων Παίδων... συμφωνεί και ο Άδωνις

«Σκουπίδια» όσοι πάλεψαν για την επαναλειτουργία των νοσοκομείων Παίδων... συμφωνεί και ο Άδωνις
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κοινοποίηση ανατριχιαστικής ανάρτησης ακροδεξιού τρόλ που προωθεί τις θέσεις της ΝΔ, έκανε στο Twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αυτό φυσικά δεν θα αποτελούσε είδηση, αλλά η ανάρτηση με την οποία συμφώνησε και αναδημοσίευσε ο υπουργός Ανάπτυξης, χαρακτηρίζει ως «σκουπίδια», όλους τους πολίτες που αγωνίστηκαν ή έγραψαν στα social media για την επαναλειτουργία των παιδιατρικών νοσοκομείων "Παίδων Πεντέλης" και "Παίδων Αγία Σοφία".

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση που αναδημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγραφε: «Βγήκε κανένα σκουπίδι από αυτά που έγραφαν απνευστί για την καρδιολογική του Παίδων και το δήθεν κλείσιμο του Παίδων Πεντέλης να καταδικάσει τον βομβαρδισμό μαιευτηρίου στην Μαριούπολη; Γελοίοι υποκριτές».

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης δε ντρέπεται να κάνει retweet σε γνωστό φιλοκυβερνητικό τρολ λογαριασμό, που αποκαλεί "σκουπίδια" όσους πάλευαν και παλεύουν για την λειτουργία του Παίδων και του Παίδων Πεντέλης. Retweets are endorsements υπουργέ», αναφέρει σε δική του ανάρτηση στο Twitter, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ