Βασιλακόπουλος: «Πάμε για εκλογές αν καταργήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού» (video)

Σκληρή κριτική στον Γκίκα Μαγιορκίνη ότι παίζει πολιτικά παιχνίδια με τις δηλώσεις του για άρση του πιστοποιητικού εμβολιασμού μέχρι το Πάσχα, εξαπέλυσε ο -επίσης φιλοκυβερνητικός- καθηγητής πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Βασιλακόπουλος: «Πάμε για εκλογές αν καταργήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, ρώτησε τον καθηγητή πνευμονολογίας, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο: «Πάμε σε μια πλήρη αποκλιμάκωση; Γιατί ακούσαμε τον κύριο Μαγιορκίνη να λέει ότι μέχρι το Πάσχα, δεν θα χρειάζεται καν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πάμε σε μια κάποια έξαρση που θα πρέπει να μας κάνει ολίγον εγκρατείς;».

«Εγώ θα διαφωνούσα με την προσέγγιση του κυρίου Μαγιορκίνη. Μου θυμίζει περισσότερο ότι πλησιάζουν εκλογές αν γίνει κάτι τέτοιο για να μην είναι κανένας δυσαρεστημένος στη χώρα μας», ήταν η αφοπλιστική απάντηση του κ. Βασιλακόπουλου.


 Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο κόσμος δεν κρυώνει - Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους» (video)

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, επίσης επιβεβαίωσε την άρση των απαγορεύσεων στους ανεμβολίαστους πριν το Πασχα, λέγοντας πως το μέτρο θα αρθεί «με την προϋπόθεση επανεξέτασής του όσο πλησιάζει το φθινόπωρο».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ