Ουκρανός πρέσβης: «Έλληνες εφοπλιστές συνεχίζουν κανονικά τις δουλειές με Πούτιν»

Επιβεβαίωσε το, εδώ και καιρό, κοινό μυστικό, ότι δηλαδή έλληνες εφοπλιστές εξακολουθούν να συναλλάσονται με τη Ρωσία, ο Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα, Sergii Shutenko

Ουκρανός πρέσβης: «Έλληνες εφοπλιστές συνεχίζουν κανονικά τις δουλειές με Πούτιν»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Ελλάδα θα πρέπει να κλείσει τα λιμάνια της για τα ρωσικά πλοία και να σταματήσει να συναλλάσσεται με ρωσικές εταιρείες, όπως συνεχίζουν να κάνουν έλληνες ιδιοκτήτες, δήλωσε ο Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα Sergii Shutenko, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Κάποιοι Έλληνες ιδιοκτήτες συνεχίζουν να εργάζονται ως συνήθως, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για αιματηρά χρήματα. Από αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αγοράσουν πυραύλους και να βομβαρδίσουν Έλληνες στη Μαριούπολη και τότε δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία σε αυτό. Όσο πιο γρήγορα ο Πούτιν συνειδητοποιήσει ότι έχει έλλειψη πόρων και ότι δεν υπάρχει τρύπα για να ξεφύγει από τις κυρώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα καθίσει και θα μιλήσει», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ουκρανός Πρέσβης, που υπογράμμισε ότι έχει θέσει το θέμα στην ελληνική κυβέρνηση.

 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ