Πορτοσάλτε – Οικονόμου: «Καλά κάνουν και παίρνουν υψηλούς μισθούς τα golden boys» (video)

Ο καθένας τη δουλειά του.

Πορτοσάλτε – Οικονόμου: «Καλά κάνουν και παίρνουν υψηλούς μισθούς τα golden boys» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Το θέμα δεν είναι οι υψηλοί μισθοί σε στελέχη της ΔΕΗ, όπως λέει και ο Άρης (Πορτοσάλτε) αυτό δεν είναι παράνομο και αν είναι να πάρει 100, 200 χιλιάδες ας τις πάρει και μπράβο του και καλά θα κάνει. Δεν είναι το θέμα μας αυτό», δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου, απαντώντας στον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό που έθεσε το θέμα των προκλητικών μισθών των πολυάριθμων golden boys που έχε διορίσει η Κυβέρνηση.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Οικονόμου, είχε δηλώσει στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο ΣΚΑΙ για την ακρίβεια: «όλοι μας θα πληρώσουμε το κόστος. Λέω τι μπορούμε να κάνουμε εμείς ως άτομα. Δηλαδή, εσύ στην οικογένειά σου εγώ στη δική μου. Μπορώ να κάνω κάτι. Να μετριάσω ας πούμε τις περιττές μετακινήσεις. Αντί να πάω πέντε βόλτες, να πάω τρεις. Να κατεβάσω ένα βαθμό το καλοριφέρ. Δε θα κρυώσεις...»


Δημήτρης Οικονόμου: «Κατεβάστε ένα βαθμό το καλοριφέρ δε θα κρυώσετε - Λιγότερες βόλτες με το αυτοκίνητο» (video)


Όταν ο Φοίβος Κλαυδιανός επέμεινε πως είναι προκλητικό για την κοινωνία που υποφέρει να παίρνουν τόσο προκλητικά μπόνους και μισθούς, τόσα πολλά στελέχη, ανέλαβε ο Άρης Πορτοσάλτε να τον βάλει στη θέση του.

«Αυτό είναι λαϊκισμός. Μην το κάνεις αυτό το πράγμα αγαπητέ συνάδελφε».

Θυμίζουμε, πως επίσης πριν λίγες ημέρες, ο Άρης Πορτοσάλτε, στην ίδια εκπομπή είχε εκφράσει την αγανάκτησή του όταν λέχθηκε πως πρέπει να γίνει αύξηση στο μισθό των εργαζομένων για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το καταστροφικό κύμα ακρίβειας. «Τώρα να έρθει και αύξηση στο μισθό δηλαδή; τώρα να έρθει και αύξηση και στο μισθό;», είχε δηλώσει.


Πορτοσάλτε: Είναι δυνατόν να θέλουμε και αύξηση του βασικού μισθού τώρα; (video) 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ