Ιάσονας Αποστολόπουλος: «Κι επίσημα ο Μητσοτάκης είναι ο Όρμπαν του Νότου»

Τη συνταρακτική αποκάλυψη πως η Ε.Ε. προχώρησε σε αναστολή χρηματοδότησης για την Frontex σε Ελλάδα και Ουγγαρία λόγω βίας και παράνομων επαναπροωθήσεων προσφύγων και μεταναστών, σχολίασε ο Έλληνας διασώστης, Ιάσονας Αποστολόπουλος.

Ιάσονας Αποστολόπουλος: «Κι επίσημα ο Μητσοτάκης είναι ο Όρμπαν του Νότου»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Ιάσονας Αποστολόπουλος συγκρίνει τον ακροδεξιό πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σχολιάζει την αναστολή χρηματοδότηση της Frontex μόνο σε Ελλάδα και Ουγγαρία καθώς και «το πόρισμα της OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης) αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Frontex όχι μόνο επαναπροωθούν πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα, αλλά το συγκαλύπτουν μεθοδευμένα». 


ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Ε.Ε. επιβεβαιώνει την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελλάδα στο προσφυγικό


Ολόκληρη η ανάρτηση του Έλληνα διασώστη:

Ξεκίνησαν οι θεσμικές καταδίκες. Κι επίσημα ο Μητσοτάκης είναι ο Όρμπαν του Νότου.

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανέστειλε την χρηματοδότηση της Frontex μόνο σε Ελλάδα και Ουγγαρία! Γιατί;

Το πόρισμα της OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης) αναφέρει ότι η Ελλάδα και η Frontex όχι μόνο επαναπροωθούν πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα, αλλά το συγκαλύπτουν μεθοδευμένα.

Το πόρισμα (πάνω από 200 σελίδες) αποδίδει βαρύτατες κατηγορίες στον διευθυντή της Frontex (Leggeri) και σε άλλα δύο ανώτατα στελέχη για συστηματική συγκάλυψη επαναπροωθήσεων στα ελληνικά σύνορα.

Την ίδια στιγμή, το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, ΕΔΔΑ, ενέκρινε τα ασφαλιστικά μέτρα και υποχρέωσε την Ελλάδα να διασώσει και να περιθάλψει τους 34 εγκλωβισμένους πρόσφυγες σε νησίδα του Έβρου.

Κι αυτοί Τούρκοι πράκτορες και ανθέλληνες είναι να υποθέσω έτσι;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ