Υφυπουργός Εργασίας: «Έχετε γίνει φτωχότεροι - Πάρτε τηλέφωνο στους παρόχους ενέργειας, θα δείξουν κατανόηση» (video)

«Πρέπει να καταλάβουμε ως κοινωνία ότι έχουμε γίνει φτωχότεροι », συμβούλεψε τους πολίτες, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών», ο υφυπουργός Εργασίας, Παναγιώτης Τσακλόγλου.

Υφυπουργός Εργασίας: «Έχετε γίνει φτωχότεροι - Πάρτε τηλέφωνο στους παρόχους ενέργειας, θα δείξουν κατανόηση» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Στη συνέντευξή του, ο υφυπουργός Εργασίας, αφού τόνισε δύο φορές πως οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν γίνει φτωχότεροι, τους συμβούλεψε να παίρνουν τηλέφωνο τους παρόχους ενέργειας για να μην τους κόψουν το ρεύμα, υπογραμμίζοντας πως θα δείξουν κατανόηση.


Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ηλικιωμένη με άνοια και συσκευή οξυγόνου (video)


«Μην ξεχνάτε αυτό που σας είπα, έχουμε γίνει φτωχότεροι συνολικά. Για το συγκεκριμένο πράγμα το οποίο αναφέρατε, διάβαζα κι εγώ σε εφημερίδες ότι κόπηκε το ρεύμα σε συνταξιούχο πολύ μεγάλης ηλικίας. Αυτές είναι κάποιες πραγματικά ακραίες περιπτώσεις το οποίο νομίζω ότι οποιοσδήποτε από τους αντίστοιχους θιγομένους έρθει σε επαφή με τον πάροχό του, εκεί -είναι ζήτημα του παρόχου βεβαίως, δεν λέω- αλλά νομίζω ότι εκεί θα δείξουμε την αντίστοιχη κατανόηση», δήλωσε συγκεκριμένα ο υφυπουργός Εργασίας σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το αν η κυβέρνηση θα παρέμβει προκειμένου να μην κόβεται το ρεύμα σε ανθρώπους, ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν. 

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ