"Ξέπλυμα" του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ στον ΣΚΑΪ - «Έχει πρόβλημα η ελληνική κοινωνία» (video)

Εντάξει μωρέ, ένα επικοινωνιακό λάθος ήταν η προβολή των βίντεο με τον "Μιχαήλ" και τον "Αναστάσιο" του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ. «Η ελληνική κοινωνία έχει πρόβλημα», σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε.

ΠΡΟΒΟΛΗ

«Η επιλογή του βίντεο ήταν επικοινωνιακό λάθος (...) είναι πολύ ενδιαφέρουσα η προσέγγιση στο τι καταφέρνει ο Πούτιν στην ελληνική κοινωνία. Να αποδέχεται δηλαδή η ελληνική κοινωνία την προπαγάνδα Πούτιν. Έχει πρόβλημα η ελληνική κοινωνία (...) Το τάγμα του Αζόφ είναι ένα κομμάτι ενταγμένο στον Ουκρανικό στρατό. Έχει μέσα ναζιστές οι οποίοι στις εκλογές πήραν 2%. Στην Ελλάδα Χρυσή Αυγή που είναι στη φυλακή όλοι ψήφισαν 7% (...)», είπε σε έξαλλη κατάσταση ο Άρης Πορτοσάλτε, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.


Διεθνείς διαστάσεις παίρνουν οι εικόνες ντροπής με το Αζόφ στη Βουλή


«Ακόμα και αν το βλέπαμε από πριν το βίντεο, εμείς θα ασκούσαμε λογοκρισία στον Ζελένσκι; Ήταν λάθος, αλλά ότι σηκώνονται οι πουτινόφιλοι να κάνουν κριτική, μου κάνει χιούμορ. Στο κάτω κάτω της γραφής, γιατί κάποιοι περίμεναν να δουν πρετ α πορτέ Κιέβου, να δουν έναν λεβεντάντρα ο οποίος να έχει κάνει το σολάριουμ, να έχει βάλει και το μακιγιάζ του, γιατί βλέπω ότι έγιναν και κρίσεις επί των χαρακτηριστικών αυτού του ανθρώπου, τον οποίο τον περιμέναμε στον Πύργο του Άιφελ να κάνει το πρετ α πορτέ αλά Παρί ας πούμε ... πρώτα απ' όλα ποιος είπε ότι είναι νεοναζί αυτός; Έχει λίγα φρύδια παραπάνω, έπρεπε να τα βγάλει λίγο τα φρύδια για να είναι όμορφος», συμπλήρωσε ο παρουσιαστή του ΣΚΑΪ, με τον Δημήτρη Οικονόμου να σιγοντάρει λέγοντας «εμείς δεν ξέρουμε αν είναι νεοναζί αυτός ο άνθρωπος»


Νεοναζί στην Ουκρανία: Το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ του γαλλικού CANAL+ (video)

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ