Βαξεβάνης: «Μάλλον πρέπει να προσέχω τα "ατυχήματα" - Κάθαρση Τώρα!»

Τον ασκό του Αιόλου έχουν ανοίξει οι καταθέσεις του δημοσιογράφου και εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Βαξεβάνης: «Μάλλον πρέπει να προσέχω τα
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Και τώρα μάλλον πρέπει, όπως λένε φίλοι, να προσέχω τα ατυχήματα», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κώστας Βαξεβάνης, την ώρα που οι αποκαλύψεις σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές και δικαστικές εξελίξεις

Σε σημερινή του συνέντευξη ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5, ο εκδότης της εφημερίδας Documento, σε ερώτηση για το αν φοβάται για την ασφάλειά του, απάντησε: «Μόνο ο βλάκας και ο ανόητος δεν φοβάται. Ένας δημοσιογράφος που θέλει να κάνει τη δουλειά του, πρέπει να ζει και με τους φόβους του. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό πρέπει να κάνουμε. Όποιος δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, υπάρχουν και άλλες δουλειές. Γίνετε ζαχαροπλάστης ή γίνετε αναλυτής όπως ο κ. Πρετεντέρης. Όποιος θέλει να κάνει τη δουλειά αυτή, υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να την κάνει».

«Κάθαρση τώρα»

Επίσης σήμερα (11/04), ο Κώστας Βαξεβάνης, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε πως η διαφθορά κυριαρχεί και στη Δικαιοσύνη.

«Οι αποκαλύψεις που έχουμε κάνει εδώ και μέρες για την ύπαρξη συνωμοσίας προκειμένου να μην τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το σκάνδαλο #Novartis, αλλά να τιμωρηθούν υποδειγματικά όσοι το αποκάλυψαν, αποδεικνύουν ότι το σοβαρό πρόβλημα της χώρας είναι η διαφθορά. Και διαφθορά υπάρχει γιατί κυριαρχεί στη Δικαιοσύνη. Οποιος μάλιστα την εντοπίζει, ενοχοποιείται από τους διεφθαρμένους ότι χτυπά τη Δικαιοσύνη. Με τον τρόπο αυτό έχουν απονευρώσει και έχουν παροπλίσει τις πολιτικές δυνάμεις που έπρεπε να έχουν στόχο την κάθαρση στη Δικαιοσύνη. Τους έχουν αποδώσει την κατηγορία ότι δήθεν παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη και με αυτό τον τρόπο τους κάνουν να μην ακουμπούν τη διαφθορά. Κάθε κατάδειξη της διαφθοράς στη Δικαιοσύνη βαφτίζεται απειλή στην ανεξαρτησία της. Η κάθαρση στη Δικαιοσύνη οφείλει να γίνει πολιτικό αίτημα των Δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας. Κάθαρση τώρα», γράφει ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ