Ανακοίνωση της LEFT MEDIA για την αποχώρηση Ξυδάκη - Νέος δ/ντής ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ο Λευτέρης Αρβανίτης

Μέσω της διαχειρίστριας εταιρείας των Μέσων Ενημέρωσης του κόμματος, LEFT MEDIA AE απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη, χωρίς πάντως να αποσαφηνίζονται οι λόγοι.

Ανακοίνωση της LEFT MEDIA για την αποχώρηση Ξυδάκη - Νέος δ/ντής ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ο Λευτέρης Αρβανίτης
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του typologies.gr., ο αντικαταστάτης του Νίκου Ξυδάκη ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 θα είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος έχει αναλάβει συνολικά το σχέδιο "εξυγίανσης" των κομματικών Μέσων.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσης της LEFT MEDIA, ενημέρωσε πως δεν ζητήθηκε από το Νίκο Ξυδάκη να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, χωρίς όμως να αποσαφηνίζει τους λόγους της απομάκρυνσής του.

Η ανακοίνωση της LEFT MEDIA A.E.:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ LEFT MEDIA ΑΕ

Αθήνα, 19/4/22

Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει για το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» με την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τη διεύθυνση του σταθμού. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην ενδυνάμωση του ραδιοφώνου.

Η απόφασή του ωστόσο να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να την συνεχίσει κανονικά, κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι και σήμερα.

Τέλος, αναφορικά με την ανησυχία πολλών ακροατών και συντρόφων, ξεκαθαρίζουμε πως μοναδική μέριμνα του ΔΣ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως βασικού μετόχου, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του «Στο Κόκκινο», κορμός του οποίου παραμένουν οι εργαζόμενοί του, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής της Αριστεράς στα FM.

Το ΔΣ της LEFT MEDIA ΑΕ

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ