Οικονόμου: «Όταν κάποιος δεν πληρώνει το ρεύμα του κινδυνεύει με διακοπή - Και στο παρελθόν γινόταν αυτό» (video)

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, "προετοίμασε" τους πολίτες για διακοπές ρεύματος και εμφανίστηκε προκλητικός απέναντι στους πολίτες που δυσκολεύονται να πληρώσουν το λογαριασμό ρεύματος ή τους γίνεται διακοπή απ’ τους παρόχους.

Οικονόμου: «Όταν κάποιος δεν πληρώνει το ρεύμα του κινδυνεύει με διακοπή - Και στο παρελθόν γινόταν αυτό» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να μη φτάσουμε στο σημείο να περιορίσουμε την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος που είναι απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία και των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Δεν έχουμε αυτή την ώρα ενδείξεις», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου για την πιθανότητα προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος.

Σε ερώτηση για τις ραγδαία αυξανόμενες διακοπές ρεύματος σε πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν μετά από πιέσεις των παρόχων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Διακοπές ρεύματος πάντοτε γινόντουσαν και στο παρελθόν ακόμα και όταν δεν είχαμε ενεργειακή κρίση. Όταν κάποιος δεν πληρώνει το ρέυμα του πάντα βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτού του είδους τα περιστατικά. Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος δυσκολεύεται, γι αυτό ακριβώς όμως υπάρχουν και προγράμματα στα οποία κάποιος πρέπει να δίνει ένα ποσό έναντι γιατί φανταστείτε τώρα με αυτό το πρόβλημα που έχουμε τι θα γινόταν αν υπήρχε και μια μαζική στάση πληρωμών από την πλευρά των καταναλωτών».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ