Πορτοσάλτε: «Μαζί τα φάγαμε τα 43 δισ. της πανδημίας - Οι πολίτες έχουν "στοκάρει" λεφτά στις τράπεζες» (video)

H κοινωνία είναι δυσαρεστημένη αλλά «όλοι μαζί τα καταναλώσαμε τα 43 δισ. που δανείστηκε η κυβέρνηση» και τα μοίρασε στους πολίτες, οι οποίοι τα έχουν «στοκάρει στις τράπεζες», δήλωσε, χωρίς να ντρέπεται, ο Άρης Πορτοσάλτε.

Πορτοσάλτε: «Μαζί τα φάγαμε τα 43 δισ. της πανδημίας - Οι πολίτες έχουν
ΠΡΟΒΟΛΗ

Σάλο με τις δηλώσεις του κατόρθωσε να προκαλέσει και πάλι ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Μαζί τα φάγαμε» τα 43 δισ. που δανείστηκε η κυβέρνηση στην πανδημία και τα έχουν "στοκάρει" οι πολίτες στις τράπεζες και τα μαξιλάρια, ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

«Δεν είμαστε σε φάση ως κοινωνία να μειώσουμε τις τιμές. Τουλάχιστον να μην πάμε παραπάνω. Θέλω να θυμίσω κάτι που συνέβη πριν από ένα χρόνο. 43 δισ. δανείστηκε η Ελλάδα για την πανδημία. Όλοι μας δανειστήκαμε 43 δισ. και αυτοενισχυθήκαμε και αυτό, συγγνώμη που θα το πω ωμά, φαίνεται. Δηλαδή θέλω να πω, πως είναι αυτό που λένε «έχουμε καλή ατμόσφαιρα στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει στην σκηνή». Τα 43 δισ. δεν κρύβονται, όσο και αν έχουν στοκαριστεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν κρύβονται. Και ξαναγυρίζουμε πάλι στο ρητό του Πάγκαλος. Όλοι μαζί τα καταναλώνουμε. Εμείς θα τα πληρώσουμε όλα αυτά. Για αυτό λέμε θα έπρεπε νωρίτερα, οι εταιρίες θα έπρεπε να πάρουν νωρίτερα ένα μεγαλύτερο κόστος για να μην μεγαλώνει η δυσαρέσκεια της κοινωνίας. Η κοινωνία είναι δυσαρεστημένη. Όπως δεν κρύβονται τα 43 δισ., έτσι δεν κρύβεται και η δυσαρέσκεια», δήλωσε συγκεκριμένα ο Άρης Πορτοσάλτε, σε ένα ρεσιτάλ συλλογικής ευθύνης για την ακρίβεια.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ