Εκλογές με εξαγορές και νέους φιλοκυβερνητικούς ιδιοκτήτες σε τηλεοπτικά κανάλια

Όπως αναφέρουν οι έγκυρες typologies.gr, οδεύουμε σε εκλογές με πλήρη και... ολιστικό έλεγχο της κυβέρνησης σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια. 

Εκλογές με εξαγορές και νέους φιλοκυβερνητικούς ιδιοκτήτες σε τηλεοπτικά κανάλια
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το δημοσίευμα των Τυπολογιών, αναφέρει χαρακτηριστικά:

Οδεύουμε στην τελική ευθεία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε τουλάχιστον έναν σταθμό εθνικής εμβέλειας. Τα μηνύματα έχουνε σταλεί εδώ και καιρό πως ο σημερινός ιδιοκτήτης πρέπει να περιορίσει τις δραστηριότητες του στην Ελλάδα.

Χρήματα υπάρχουν και προσφάτως οι ενδιαφερόμενοι ενισχύθηκαν δραματικά με την τελευταία μεγάλη τους συμφωνία. Και το κυριότερο: Έρχονται εκλογές και η “γραμμή” μετά την μεταβίβαση θα αλλάξει, υπέρ της Κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει στην εκλογική διαδικασία, χωρίς να έχει σχεδόν την παραμικρή πρόσβαση στα μεγάλης εμβέλειας media.

Όλο το επόμενο διάστημα οι υπουργοί θα παρουσιάζουν έργα. Πρώτος και καλύτερος ο Κυριάκος Πιερρακάκης που παρουσίασε …τη σειρά Έτερος εγώ που έχει όμως την υπογραφή του Νίκου Παππά από το 2019, για την επίδότησή της.

**Στο μεταξύ στους παραγωγούς που παραπονιούνται υπόσχονται πως τώρα θα υπογραφεί μία ΚΥΑ για να πληρωθούν.

Στην ΕΡΤ, στο επόμενο 15νθήμερο θα αποφασίσουν για μία σειρά από δύσκολες καταστάσεις. Τα πρόσωπα της  πρωινής ενημερωτικής ζώνης , του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, τα επιπλέον τηλεπαιχνίδια (ενδεχομένως και τρία) και για κάποιες εκπομπές

Δημοσιογράφοι κάνουν τηλεφωνικές κρούσεις και στη συνέχεια ραντεβού για ενδεχόμενες μετακινήσεις.

Θα έχουμε μία σειρά από καραμπόλες το επόμενο διάστημα, αλλά επί της ουσίας τα ίδια πρόσωπα σε άλλα κανάλια κυρίως στην πρωινή ζώνη. Προς το παρόν δεν προβλέπεται καμία ανατροπή.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ