ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Περίσσιο θράσος ο Σκρέκας (video)

Περίσσιο θράσος καταλόγισε στον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα,ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, σχετικά με την τροπολογία για την φορολόγηση με 90% των υπερκερδών των παρόχων ενέργειας.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Περίσσιο θράσος ο Σκρέκας (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Ο υπουργός Περιβάλλοντος νομίζει ότι μπορεί να θέτει διλήμματα στο ΠΑΣΟΚ για το πώς θα ψηφίσουμε επί της τροπολογίας, όταν ο ίδιος είναι ο ηθικός αυτουργός για το ότι οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά πληρώνουν ακριβότερα το φυσικό αέριο, όταν επί 3 μήνες πραγματοποιούσε συνεχείς συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΡΑΕ και μιλούσαν για όλα εκτός από τα υπερκέρδη των παρόχων, όταν ακόμη και με αυτήν την τροπολογία απομειώνει το ποσό των επιδοτήσεων των νοικοκυριών, όταν ο ίδιος ισχυριζόταν τον περασμένο Σεπτέμβρη ότι θα καλύψει το κόστος ενέργειας για τους πολίτες», τόνισε ο Μιχάλης Κατρίνης μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση για τον Κλιματικό Νόμο.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταψήφισε τον κλιματικό νόμο της κυβέρνησης αφού δεν έγιναν δεκτές οι δικές του τροπολογίες, κάτι που το θεώρησε ως το ελάχιστο για να ψηφίσει τον νόμο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ