Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Προδότης ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος

Την ωρα που ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, δέχεται μέχρι και απειλές θανάτου, μετά από "συντονισμένα" δημοσιεύματα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με ανακοίνωσή του, ισχυρίστηκε πως ο Έλληνας διασώστης είναι προδότης της πατρίδας.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Προδότης ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Είναι ανατριχιαστικό, τη στιγμή που υπάρχει συνεχής ένταση εκ μέρους της Τουρκίας και οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού μας Σώματος καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στη θάλασσα, για να διασφαλίσουν τη νομιμότητα και να καταπολεμήσουν κάθε παράνομη πράξη σώζοντας χιλιάδες ανθρώπινες ζωές σε πολύ δύσκολες συνθήκες, να δέχονται πισώπλατη επίθεση από ομοεθνείς τους στο Ευρωκοινοβούλιο», ισχυρίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανακοίνωσή του.

«Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κούλογλου άκουγε με σεβασμό τον κ. Αποστολόπουλο να υβρίζει την Ελλάδα και να εξαπολύει κατηγορίες ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου πως τάχα το λιμενικό μας «πετάει τους ανθρώπους στη θάλασσα αντί να τους διασώζει». Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: αυτή είναι η άποψη που έχει για τους άντρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος;" συνεχίζει ο Γιάννης Οικονόμου. 


Απειλές θανάτου δέχεται ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος (εικόνες)


«Είναι πια κατανοητό σε όλους, σημειώνει, πως θα αντιμετώπιζε ο ΣΥΡΙΖΑ μια εισβολή στον Έβρο σαν και αυτή που αποκρούσαμε το 2020. Η εικόνα ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιβραβεύει με τη στάση του τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του κ. Αποστολόπουλου για την πατρίδα ξεπερνά κάθε όριο. Είναι άγος», κατέληξε.

Υπενθυμίζουμε πως η ομιλία του Ιάσονα Αποστολόπουλου, πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο, αλλά για κάποιο λόγο, σήμερα μια σειρά δημοσιευμάτων στοχοποίησαν τον Έλληνα διασώστη.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ