Ρένα Δούρου: Η δικαιοσύνη την αθώωσε, η ΝΔ πάλι όχι

Αθώα κρίθηκε η Ρένα Δούρου για την υπόθεση της Μάνδρας, αλλά η ΝΔ, αντί συγγνώμης για όλη τη λάσπη που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό της, προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις.

Ρένα Δούρου: Η δικαιοσύνη την αθώωσε, η ΝΔ πάλι όχι
ΠΡΟΒΟΛΗ

Το κυβερνών κόμμα, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την αθωωτική απόφαση για την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, λέει ότι:

«Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε για τις ποινικές ευθύνες για τις πλημμύρες στη Μάνδρα και η απόφασή της είναι σεβαστή. Μεταξύ άλλων καταδικάστηκαν δύο αντιπεριφερειάρχες της κ. Δούρου, εκλεγμένοι με τον συνδυασμό της, στους οποίους η ίδια είχε μεταφέρει αρμοδιότητές της. Σε κάθε περίπτωση, οι πολιτικές ευθύνες για τη διαχείριση της τραγωδίας με τους 24 νεκρούς παραμένουν και δεν αξιολογούνται από τα δικαστήρια.

Όπως μένουν στη συλλογική μνήμη τα απαράδεκτα επικοινωνιακά show του ΣΥΡΙΖΑ στη διάρκεια των καταστροφών. Και αν κάτι τονίζουν οι πανηγυρικές ανακοινώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι η παντελής έλλειψη αυτοκριτικής και ενσυναίσθησης. Υπογραμμίζεται δε ακόμη περισσότερο η αξία της υλοποίησης μέτρων όπως η εφαρμογή του 112, που σώζουν ανθρώπινες ζωές».

Αυτή ήταν η απάντηση της ΝΔ, αποφεύγοντας βεβαίως οποιαδήποτε αναφορά στην τότε δήμαρχο Μάνδρας, Ιωάννα Κριεκούκη, που καταδικάστηκε και -όπως είχε αποκαλυφθεί- ήταν αποσπασμένη ως δημόσια υπάλληλος στην κεντρική υπηρεσία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ