Μια χωριάτικη, ένα τζατζίκι και... δύο ημερομηνίες εκλογών (video)

Βασίλης Γιόγακας, βουλευτής ΝΔ στη Θεσπρωτία, σήμερα το πρωί στο Kontra«Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας».

Μια χωριάτικη, ένα τζατζίκι και... δύο ημερομηνίες εκλογών (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

«Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία».

Ο Βασίλης Γιόγακας, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσπρωτία, ακολουθώντας τη γνωστή μέθοδο της παράταξης που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πολιτικά στο έπακρο ο Αντώνης Σαμαράς, που το 2015 δήλωνε «σπάμε κάθε ρεκόρ στον τουρισμό», «τουρισμός και αβεβαιότητα δεν πάνε μαζί» και ότι «το οξυγόνο του τουρισμού είναι η σταθερότητα, η ασφάλεια και η αξιοπιστία» και μιλούσε για ρεκόρ τουριστών, έδωσε ημερομηνίες εκλογών, στο στούντιο του Kontra Channel και την εκπομπή Kontra 24 της Αναστασίας Γιάμαλη.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και με σαφήνεια στη γαλάζια διγλωσσία, λέγοντας πως «ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ