Στέλιος Πέτσας: Η Κοινωνία διαφωνεί με την αποφυλάκιση, ο ίδιος διαφωνεί με τα πανό

Ο Στέλιος Πέτσας πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και γνωστός για την Λίστα Πέτσα, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει και αυτός με την σειρά του την Αξιωματική Αντιπολίτευση, μεταχειριζόμενος fake news.

Στέλιος Πέτσας: Η Κοινωνία διαφωνεί με την αποφυλάκιση, ο ίδιος διαφωνεί με τα πανό
ΠΡΟΒΟΛΗ

Αφού λοιπόν κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως με τον νόμο του αφέθηκε ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης, κάτι που όποιος δεν έχει τηλεόραση ξέρει πως είναι ψέματα, δήλωσε πως η κοινωνία δεν θέλει έναν καταδικασμένο για βιασμό εκτός φυλακών και πως ο ίδιος διαφωνεί με τα πανό σε Ακρόπολη, Σούνιο και Λευκό Πύργο κάτι που επίσης δεν συνέβη. Το μόνο που είπε και είναι αξιόπιστο ήταν πως η ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται καταδικασμένους για βιασμό να αφήνονται ελεύθεροι.

Με τα δικά του λόγια:
«Θέλει δεν θέλει κανείς, είναι πολιτικό το ζήτημα εφόσον απασχολεί όλη την κοινωνία. Εδώ μπορούμε να διακρίνουμε δύο ζητήματα. Το ένα είναι το νομικό, το οποίο μπορούν να εξηγήσουν άλλοι αρμόδιοι αλλά να πω ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αυστηροποίησε τις ποινές για τέτοια αδικήματα, από εκεί και πέρα εφαρμόζεται ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήταν ο ευνοϊκότερος για περιπτώσεις σαν και αυτές. Όταν έχει διατελέσει κάποιος κάποια παράβαση που διώκεται από αυτό το πλαίσιο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να ανέχεται καταδικασμένους βιαστές να είναι εκτός φυλακής. Αυτό είναι ξεκάθαρο, όπου και να ρωτήσετε γύρω σας».

Ύστερα από ερώτηση follow up του Σεραφείμ Κοτρώτσου, συνέχισε: «Εγώ θα το πω με τα δικά μου λόγια, η ελληνική κοινωνία αν γυρίσετε πίσω και την αφουγκραστείτε θα σας πει αυτή την στιγμή πως δεν θέλει κάποιον που να έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός. Τώρα τι ποινή είναι αυτή, η οποία είναι ευνοίκότερη ή αυστηρότερη όπως αυτή που κάναμε εμείς, είναι άλλο, είναι δεύτερο ζήτημα. Άρα πρώτα ο σφυγμός της κοινωνίας είναι αυτός.Τώρα το να έχουμε ένα πανό το οποίο να ξετυλίγεται στην Ακρόπολη, στο Σούνιο ή στον Λευκό Πύργο είναι κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνο εμένα».

Από κάτω οι δημοσιογράφοι μόνο που δεν χειροκρότησαν τον Στέλιο Πέτσα, για μια δήλωση «ναι μεν αλλά» που χαρακτήρισαν καθαρή και ξάστερη, όπου αναφέρει πως η κοινωνία διαφωνεί με αυτήν την απόφαση και αυτός διαφωνεί με την κοινωνία για τον τρόπο των διαμαρτυριών.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ