Με… αναστολή η αυτονόητη διαγραφή Μίχου

Πόσο χρόνο παίρνει μια διαγραφή; Για τη Ν.Δ. φαίνεται ότι ποικίλλει ανάλογα με την σοβαρότητα του ζητήματος.

Με… αναστολή η αυτονόητη διαγραφή Μίχου
ΠΡΟΒΟΛΗ

Και αυτό γιατί στο πολύ σοβαρό και επείγον θέμα της διαγραφής του Γιώργου Κύρτσου. ο κομματικός μηχανισμός έδρασε αμέσως. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα: Ασκούσε κριτική στη «θεόσταλτη» κυβέρνηση.

Τέτοια άσχημα πράγματα ωστόσο, ουδέποτε δεν έκανε ο «εξαιρετικά καλός άνθρωπος, οικογενειάρχης, πολίτης, νεοδημοκράτης» και όλα τα υπόλοιπα, κατά τον Γιώργο Πατούλη πάντα, όπως βλέπουμε στο αντίστοιχο βιντεάκι που κυκλοφορεί, όπου ο μαστροπός και παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος τραπεζώνει τους πολιτικούς φίλους του Περιφερειάρχη και εκείνος τον αποθεώνει. Έτσι μέχρι σήμερα ο Ηλίας Μίχος παρέμενε μέλος της Ν.Δ., αλλά όπως μας εξηγούσε την Τρίτη το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο 53χρονος υπήρξε μέλος της Ν.Δ., η οποία διέρρευσε από τη Δευτέρα ότι έχει «ανασταλεί η ιδιότητά του». «Είπατε ανεστάλη η ιδιότητά του. Γιατί δεν τον διαγράψατε;», αναρωτήθηκε δικαίως ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, για να λάβει την καταπληκτική απάντηση: «Αυτό είναι στην ουσία, μην κολλάμε στα τυπικά».

Στα… «τυπικά» φαίνεται πως είχε κολλήσει πολύς κόσμος που αναρωτιόταν τι πρέπει να κάνει ένα μέλος κόμματος για να διαγραφεί.

«Πιο εύκολα με διέγραψε ο Μητσοτάκης από τη ΝΔ επειδή άσκησα κριτική σε πολιτικές (πανδημία, συγκοινωνιακό, οικονομία, ενεργειακό, Novartis, διώξεις, ΜΜΕ) παρά το τοπικό στέλεχος παιδοβιαστή, προαγωγό, για το οποίο ισχύει αναστολή κομματικής ιδιότητας. Θέμα "αρχών" και προτεραιοτήτων…»  γράφει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος και ο Ευάγγελος Αντώναρος καυτηριάζει επίσης στο Twitter το γεγονός: «Όταν δεν έχεις το κουράγιο και την κοινωνική ευαισθησία να διαγράψεις από τις τάξεις σου ένα κατηγορούμενο παιδοβιαστή και μαστροπό (ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑ;) ενοχλείσαι για όσα σου γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Νέα Δημοκρατία επί προεδρίας Μητσοτάκη».

Και κάπως έτσι η αναστολή έγινε οριστική διαγραφή και τα αγαπημένα Μέσα της αγαπημένης κυβέρνησης έσπευσαν να την επικοινωνήσουν:

«Έχει διαγραφεί οριστικά από τη Νέα Δημοκρατία, μόλις ο εισαγγελέας δημοσιοποίησε το πρόσωπο και τα στοιχεία του. Επί της ουσίας είχε ανασταλεί η ιδιότητά του από την πρώτη στιγμή. Αυτονόητα πράγματα».

Αυτονόητα, ακούτε;

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ