Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια: «SLAPP Πολιτικός της Χρονιάς» ο Γρηγόρης Δημητριάδης

Στα «Χρυσά Βατόμουρα» της πολιτικής, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε την τιμητική της.

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια: «SLAPP Πολιτικός της Χρονιάς» ο Γρηγόρης Δημητριάδης
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όχι δεν είναι τρολ, καλά διαβάσατε. Πρώην μέλος της κυβέρνησης πήρε βραβείο για το έργο του. Βέβαια το συγκεκριμένο βραβείο δεν το λες και Όσκαρ, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε χρόνο η Μη Κυβερνητική Οργάνωση CASECoalition, που ασχολείται με ζητήματα φίμωσης και καταχρηστικών αγωγών, κάνει απονομές των βραβείων «SLAPP».

Ο φετινός νικητής, φυσικά, είχε ελληνικό χρώμα. Καθώς αυτός που το κατέκτησε δεν ήταν άλλος από το μέχρι πρότινος δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Φυσικά, αξίζει να σημειωθεί ότι τον συγκεκριμένο τίτλο ο εν λόγω πολιτικός τον πήρε με την αξία του, καθώς ο ίδιος ο κ. Δημητριάδης, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών, είχε το θάρρος να στείλει αγωγή στους δημοσιογράφους και τα Μέσα που έκαναν αυτή την πολύ σοβαρή αποκάλυψη.

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός ήταν αυτός που ουσιαστικά ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για τις υποκλοπές και αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Έτσι, μετά το συγκεκριμένο βραβείο πρέπει ακόμα και εμείς να παραδεχθούμε ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα, μας κάνει όλο και πιο περήφανους στο εξωτερικό.

Μια τα απανωτά βάθρα σε ό,τι έχει να κάνει με την ακρίβεια και την φτώχεια, μια το ατελείωτο «κράξιμο» από τη Le Monde για τη διαφθορά, ήρθε και τώρα ο συγκεκριμένος τίτλος σε «παίκτη» της ΝΔ να κάνει την κατάσταση ακόμα πιο... θλιβερή.

Άντε και Μουντιάλ του χρόνου...

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ