ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 20/20 RAW - H Ωμή Αλήθεια / Νάσος Ηλιόπουλος

Με υπερηφάνεια ξεκινάμε ένα απαιτητικό εγχείρημα με σκοπό να δώσουμε φωνή στα κόμματα και τα πρόσωπα που πρόσκεινται στον χώρο της Αριστεράς. Η σειρά «20/20 Raw - Η Ωμή Αλήθεια» θα κινείται σε δύο άξονες: στη συνέντευξη με εικόνα και ήχο και στο podcast, στο οποίο θα μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη όσο πιο «ωμή» γίνεται, χωρίς μοντάζ. Σήμερα ξεκινάμε με τη συνέντευξη του Νάσου Ηλιόπουλου υπό την μορφή video podcast ή αν προτιμάτε vidcast, σε δημοσιογραφική επιμέλεια και παρουσίαση του Σοφοκλή Αρχοντάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΕΜΙΕΡΑ: 20/20 RAW - H Ωμή Αλήθεια / Νάσος Ηλιόπουλος
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πλέον διανύουμε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο σε αβέβαιο χρόνο, μέχρι να πιστέψει η κυβέρνηση πως μια περίοδος θα είναι αρκετά θετική για αυτήν ώστε να προκηρύξει εκλογές. Για αυτό, και χωρίς να παραλείψουμε την επικαιρότητα, δίνουμε βήμα σε κόμματα και πρόσωπα της Αριστεράς, με σκοπό να ακουστεί η φωνή τους και να γίνουν πιο διακριτές οι απόψεις και οι διαφοροποιήσεις τους, ευελπιστώντας κυρίως να χτυπήσουμε το φαινόμενο της αποχής μεταξύ των προοδευτικών συμπολιτών μας. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή και το παρόν αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση, πέραν των προσώπων τα οποία έχουμε ήδη προσεγγίσει για τις επόμενες συνεντεύξεις μας.

Στην πρώτη μας εκπομπή, ο Σοφοκλής Αρχοντάκης υποδέχεται τον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο Τύπου του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Προοδευτική Συμμαχία. Ο Νάσος Ηλιόπουλος μας απαντά για τις υποκλοπές, την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια, την άρση της Α’ Κατοικίας, την Yγεία στη διακυβέρνηση Μητσοτάκη, το κυνήγι θησαυρού της CVC (που προσέλαβε τη Σοφία Μητσοτάκη), τις πιθανές συνεργασίες και τα όρια της πολιτικής διαμαρτυρίας. Στο audio podcast που θα ακολουθήσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, θα μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη χωρίς κανένα μοντάζ, εξετάζοντας ακόμα περισσότερες θέσεις, στον διπλάσιο χρόνο.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ