Αντώναρος κατά πάντων για τις παρακολουθήσεις - «Ένοχα σιωπηλός ο Φλώρος»

Συνεχίζει να στρέφεται κατά της κυβέρνησης με κάθε ευκαιρία ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Αντώναρος κατά πάντων για τις παρακολουθήσεις - «Ένοχα σιωπηλός ο Φλώρος»
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η σημερινή κυβέρνηση καιρό με τον καιρό καταφέρνει να αποκτά όλο και περισσότερους εχθρούς. Όχι μόνο στη βάση της κοινωνίας, αλλά και στις τάξεις του ίδιου του κόμματος.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος διετέλεσε στη συγκεκριμένη θέση επί θητείας Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο ίδιος, μέσω του Twitter, καθημερινά φροντίζει να εκφράζει την αντίθεσή του τόσο προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης γενικότερα όσο και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ένα από τα άτομα στα οποία εξαπέλυσε επίθεση ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι και ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το δημοσίευμα του Documento ότι ο εν λόγω στρατηγός ήταν ο «στόχος 519c» της κυβέρνησης και τον παρακολουθούσαν, ενώ -κατά τα πρότυπα Χατζηδάκη- ο συγκεκριμένος ήταν επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια.

Απ' όταν δημοσιεύθηκε το ρεπορτάζ αυτό, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Φλώρος δεν αντέδρασε καθόλου, πράγμα που εξόργισε τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι «δεν έχει κότσια να ανταλλάξει τη στολή με το κουστούμι», ενώ τον χαρακτήρισε και «ένοχα σιωπηλό».

Τώρα το μόνο που μένει να δούμε είναι αν ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ κάνει κάποια δήλωση ή αν και αυτός, όπως και ο Κωστής Χατζηδάκης, θα μείνει σιωπηλός μετά την αποκάλυψη της παρακολούθησής του.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ