Αποστολάκης για υποκλοπές: «Υπό ομηρεία ο Α/ΓΕΕΘΑ – Η Κυβέρνηση έβαλε βόμβα στο στράτευμα» (video)

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Φλώρος, βρίσκεται «υπό ομηρεία» όσο δεν πέφτει φως στην υπόθεση και πως «Η Κυβέρνηση έβαλε βόμβα στο στράτευμα». Μίλησε ακόμα στο Attica TV για τα νησιά, τα F-16 και τον ρόλο των ΜΜΕ στην αύξηση της έντασης.

Αποστολάκης για υποκλοπές: «Υπό ομηρεία ο Α/ΓΕΕΘΑ – Η Κυβέρνηση έβαλε βόμβα στο στράτευμα» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Ψύχραιμος και ευθύς ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης μίλησε σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Attica για τις υποκλοπές, τα άρματα μάχης που εστάλησαν στην Ουκρανία, ενώ αναρωτήθηκε «Ποιος είναι αυτός που παρακολουθεί τον αρχηγό;». Για να συνεχίσει πως «Οι αρχηγοί διαχειρίζονται θέματα υψίστης ασφαλείας και έχουν στα χέρια τους το σοβαρότερο κομμάτι της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας. Αν δεν εμπιστευόμαστε τους αρχηγούς των Σωμάτων ή τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ζητάμε την παραίτησή τους. Ούτε να τους παρακολουθούμε, ούτε τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί η παραίτησή τους και να πουν όχι».

Έκανε λόγο για τις σκιές γύρω από την εντιμότητα του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και αν έχει τις δυνατότητες να διαχειριστεί τα θέματα των ενόπλων δυνάμεων. Σε ερώτηση γιατί δεν πήρε θέση σχετικά με την παρακολούθησή του Κωνσταντίνου Φλώρου και ως προς το τι θα έκανε ο ίδιος, απάντησε πως θα ζητούσε εξηγήσεις και αν δεν τις έπαιρνε θα έθετε την παραίτησή του.

Τέλος, χαρακτήρισε ως «βόμβα» την έλλειψη εμπιστοσύνης από πλευράς Κυβέρνησης προς το στράτευμα και ζήτησε να υπάρξει εμπιστοσύνη προς τους υπόλοιπους αρχηγούς, με παράλληλη διελεύκανση της υπόθεσης, λέγοντας πως ο ΑΓΕΕΘΑ δεν θα πρέπει να νιώθει πολύ άνετα αυτή την στιγμή, κλείνοντας πως «οι απέναντι τρίβουν τα χέρια τους».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ