Προεκλογική κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς / ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι

Το 20/20 δίνει το «παρών» στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων της Αριστεράς. Με ρεπορτάζ και τα δυνατά σημεία κάθε συγκέντρωσης, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον παλμό, τη δυναμική και τις θέσεις των κομμάτων. Μαζί με την εκπομπή «20/20 RAW - Η Ωμή Αλήθεια» θα σας φέρουμε στην πρώτη σειρά της προεκλογικής παρουσίας των κομμάτων της Αριστεράς, ώστε να κρίνετε τις θέσεις και τα προγράμματα των κομμάτων στις πιο σημαντικές πτυχές της ζωής μας.

Προεκλογική κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς / ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Περιστέρι
ΠΡΟΒΟΛΗ

Μπορεί η ημερομηνία των εκλογών να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, ωστόσο όλα τα κόμματα κινούνται πλέον σε τέτοιους ρυθμούς, λίγο πριν μπουν στην τελική ευθεία για αυτές.

Αυτός που άνοιξε τον «χορό» ήταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος την πρώτη μέρα του Φλεβάρη μίλησε στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» μπροστά στα μάτια χιλιάδων ψηφοφόρων του κόμματος.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αναφέρθηκε στην τετραετία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, ενώ μίλησε για καθαρή νίκη του κόμματος του στις επερχόμενες εκλογές, προαναγγέλλοντας μάλιστα κάποια μέτρα, εάν και εφόσον εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση.

Μερικά από αυτά ήταν:

- Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ

- Αύξηση κατά 10% στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων

- Επιστροφή αναδρομικών στους συνταξιούχους και επαναφορά της 13ης σύνταξης

- Επαναφορά του οκταώρου

- Επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ

- Πλαφόν στην τιμή της ενέργειας

- Θέσεις ευθύνης σε έναν μεγάλο αριθμό γυναικών

- Κατάργηση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κλειστό γήπεδο Περιστερίου (μέγιστη χωρητικότητα μόνο στις κερκίδες 4.000 άτομα) είχε γεμίσει από νωρίς τόσο στα καθίσματα όσο και στον χώρο του γηπέδου, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να μην καταφέρει να εισέλθει εντός του γηπέδου και παρακολούθησε την ομιλία από οθόνες στα περίχωρα του κλειστού γυμναστηρίου.

*Ρεπορτάζ/Αποκλειστικές φωτογραφίες: Σπύρος Κυριάκης

Ολόκληρη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό του Περιστερίου:

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ