Ιωάννα Μάνδρου στον ΣΚΑΪ για ανήλικα θύματα βιασμού: «Μάνα πατέρα δεν έχουν;» (video)

"Ατομική ευθύνη" των γονέων είναι, σύμφωνα με "γνωστή δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ", οι βιασμοί και οι κακοποιήσεις που καταγγέλλονται εναντίον "γνωστού σκηνοθέτη - ηθοποιού".

Ιωάννα Μάνδρου στον ΣΚΑΪ για ανήλικα θύματα βιασμού: «Μάνα πατέρα δεν έχουν;» (video)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Πιστή στη "γραμμή" του ΣΚΑΪ, από την περίοδο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, η Ιωάννα Μάνδρου -εξελίσσοντας το «τι γύρευε τέτοια ώρα στα Εξάρχεια 15 χρονών παιδί» ή το «τον σκότωσαν για το ποδόσφαιρο»-, εξέφρασε την απορία της στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, όταν και αναρωτήθηκε: «τα παιδιά αυτά, που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντομάνα πατέρα δεν είχανε;».

Όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής ψέλισαν ότι πολλά από αυτά ήταν ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, η κ. Μάνδρου υπογράμμισε πως δεν ήταν προσφυγόπουλα, αλλά αναφέρεται σε αυτούς που κατήγγειλαν τον "γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό".

«Όχι, δεν ήταν μόνο προσφυγόπουλα Δημήτρη μου, όχι, αυτοί που έχουν καταγγείλει δεν ήταν καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που σημαίνει κατά τη γνώμη μου ότι τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενού παιδιού αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού», τόνισε η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ.

Η μόνη κατανόηση που μπορούμε να δείξουμε, είναι η αναφορά της στην εκπομπή που ήταν καλεσμένος ο Χάρης Τζωρτζάκης, πως δηλαδή, δουλεύει 35 χρόνια «σαν τα γαιδούρια για να βγουν οι ειδήσεις».

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ