ΔΙΑΣ επιτέθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα γιατί η παράνοια έχει πολλά ακόμη να "δώσει"

Θα το πιστεύαμε ακόμη και αν το είχαν καταγράψει σε βίντεο, πολίτες.

ΔΙΑΣ επιτέθηκαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα γιατί η παράνοια έχει πολλά ακόμη να
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ζούμε την εποχή εκείνη, που τα μεμονωμένα περιστατικά, είναι ό,τι πιο σίγουρο έχουμε στην καθημερινότητα μας. Η κυβέρνηση φυλλοροεί, με αποτέλεσμα να φανερώνονται όλο και πιο έντονα οι πολιτικές βίας και αυθαιρεσίας, που θα τη στιγματίσουν ιστορικά.

Απρόκλητη χρήση χημικών σε διαδηλωτές, δικηγόρους, φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους, προσαγωγές και συλλήψεις σε δρόμους και πλατείες, τη στιγμή της κρατικής εκτέλεσης ενός κρατουμένου.

Δεν είναι πια τα Εξάρχεια, δεν είναι ο αναρχικός χώρος. Είναι η Κυψέλη, τα Πετράλωνα, το Γαλάτσι, η Νέα Σμύρνη, το Χαλάνδρι, είναι κάθε άνθρωπος που εν μέσω πανδημίας, βάζει τη μάσκα του και διαδηλώνει για τη μαφιόζικη πλέον παρουσίας της αστυνομίας στις γειτονιές μας.

ΕΔΕ ανοίγουν χωρίς να κλείνουν, ενώ με όρους ανήθικης συμμορίας, πολιτικοί κατονομάζουν παραβιάζοντας τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, δήθεν γνωστούς-άγνωστους πολίτες που ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα, την ώρα που παίζει πίσω τους σε λούπα, το κτηνώδες βίντεο.

Θα είχε λοιπόν ενδιαφέρον, να μας απαντήσει για αρχή ο κύριος Κυρανάκης πώς στην ευχή γνωρίζει τα στοιχεία του πολίτη που κατέδωσε, καθώς και πώς εκμέευσε την πληροφορία που αγορά την κινηματική οργάνωση στην οποία ανήκει. Η αποσαφήνιση αυτή θα ήταν σίγουρα πιο βοηθητική,  από το να παραληρεί για ήρωες που αναδύονται διαχρονικά μέσω πορειών και συγκρούσεων από την αριστερά.

Ενώ λοιπόν το αφήγημα της κυβέρνησης περί αναρχικών που θέλουν να κάνουν τη χώρα μαγαζάκι τους, δεν βγαίνει, ακουμπώντας σε όρια γραφικά και γελοία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, βόλταραν χθες το βράδυ σαν στρατός στην Πανόρμου, χτυπώντας με τα γκλοπ τους σταθμευμένα αυτοκίνητα. Πάμε πάλι. Αστυνομικοί χτυπούσαν με γκλοπ σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Προφανώς υπάρχει βίντεο που καταγράφηκε από κινητό και ακόμη πιο προφανώς, αναμένουμε ή και όχι κάποια επίσημη απάντηση που να αιτιολογεί αυτήν την ηλιθιότητα από τα όργανα του κράτους.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ