Ανάλυση: Βολοντίμιρ Ζελένσκι - Τι μαρτυρά η γλώσσα του σώματος του

Η NLP Practitioner και σκηνοθέτις, Μαρία Γαλάτη, αναλύει τη γλώσσα του σώματος του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ανάλυση: Βολοντίμιρ Ζελένσκι - Τι μαρτυρά η γλώσσα του σώματος του
ΠΡΟΒΟΛΗ

Η γλώσσα των συναισθημάτων είναι παγκόσμια. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει μόνο η αλήθεια και είναι πάντα μπροστά στα μάτια μας.

Το σώμα μας "μιλάει" πριν από τις λέξεις και αυτό είναι αδύνατο να ελεγχθεί.

Μέσω των τεχνικών ανάλυσης των μικροεκφράσεων του προσώπου (Neutro-Linguistic Programming) θα καταγράφουμε την αλήθεια των ανθρώπων ανεξαρτήτως ιδιότητας, συνθηκών και λόγου.


Η Κεραμέως βρήκε επιτέλους προσφυγόπουλο με το "σωστό" χρώμα για να φωτογραφηθεί


Πίστεψε στα Μάτια σου: Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Οι πληροφορίες που θα διαβάσετε παρακάτω, αντλήθηκαν από την NLP ανάλυση του ακόλουθου βίντεο. 

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φαίνεται να μιλάει ταυτόχρονα δύο γλώσσες: Αυτή της προσωπικής του αλήθειας και αυτή που είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει.

Το κύριο συναίσθημα του Ουκρανού προέδρου, είναι ο φόβος.

Δεν πιστεύει πραγματικά ότι η Ουκρανία είναι η «μεγάλη δύναμη» που θέλει να παρουσιάσει.
Καθώς το επικοινωνεί, η κίνηση του κεφαλιού του, μας δείχνει άρνηση.

Δεν έχει αντιληφθεί την ευθύνη του, δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι πρωθυπουργός σε μια τέτοια ιστορική συγκυρία. Ερμηνεύει έναν ακόμα ρόλο του.

Μιλάει και δεν απευθύνεται ως πρωθυπουργός της Ουκρανίας στον εισβολέα, Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά ως ένας από τους πολίτες, στη ρωσική υπερδύναμη.

Προσπαθεί να δείξει μεγαλύτερος σε όγκο, γι’ αυτό βλέπουμε τα χέρια σε απόσταση από το σώμα και σε κάποιες στιγμές να στέκεται στις μύτες των ποδιών (για να φανεί ψηλότερος) 

Δεν είναι απειλητικός, όσο και αν αυτό προσδοκά να φανεί, αντιθέτως οι μικροεκφράσεις του προσώπου του, υποδηλώνουν παράκληση.

Πολύ πιθανό να έχει υποστεί συναισθηματική απόσχιση λόγω του σοκ του πολέμου.

Βαθύτερη επιθυμία του, είναι να αποτινάξει τις ευθύνες από πάνω του κάτι που μαρτυρούν οι κινήσεις των χεριών του προς τα έξω απότομα, σαν να τον ακουμπά κάτι και το διώχνει.

Η ανάγνωση της γλώσσας του σώματός του, δεν μας υποδεικνύει προσωπικότητα με πυγμή που θα μπορούσε να κερδίσει οφέλη για την χώρα του.


*Θα ακολουθήσει αντίστοιχη ανάλυση και για τον Βλάντιμιρ Πούτιν

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ