Τα Ζώδια της Εβδομάδας (13/3 -19/3/2022)

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της αστρολογίας, με γλώσσα της τα σύμβολα των αστερισμών, την αέναη κίνηση των πλανητών, την παρατήρηση, τα μαθηματικά και την στατιστική. «Τι ζώδιο είσαι;», αυτό μεταφράζεται «σε ποιο ζώδιο ήταν ο Ήλιος όταν πήρες την πρώτη σου ανάσα». Γι' αυτό γενικές προβλέψεις, δεν είναι σε καμία περίπτωση προσωπικές. Είναι προβλέψεις που θα μας δώσουν την αίσθηση της ροής των επόμενων ημερών.

Τα Ζώδια της Εβδομάδας (13/3 -19/3/2022)
ΠΡΟΒΟΛΗ

Κριός

Κριαράκια μια ανάσα πριν τα γενέθλιά σας και αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε πολύ σε θέματα που αφορούν ομάδες, συλλόγους, φιλίες, παρασκηνιακές κινήσεις, μυστικές επαφές και επικοινωνίες καθότι οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον 11ο και τον 12ο φυσικό σας οίκο.

Μια μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι μπορούν να αναλάβουν δράση σε χώρους της παραπάνω θεματολογίας και να βγουν κερδισμένοι σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα.

Αλλά οι πλανήτες θα δώσουν κάτι και σε εσάς του δευτέρου δεκαημέρου προσφέροντας μια ψυχολογική ικανοποίηση σε σχέσεις και συνεργασίες που προέρχονται και αυτές από φιλίες και ομάδες.

Προσοχή όμως γιατί η Αφροδίτη στο τέλος της εβδομάδας θα συναντηθεί με τον Ουρανό στον 2ο φυσικό σας οίκο (οικονομικά) και μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ανατροπή σε οικονομικά ζητήματα η οποία μπορεί να ξεπεραστεί μέσω μιας ξαφνικής πρωτότυπης ιδέας.

Όσο αφορά τα Κριαράκια των τελευταίων ημερών ακόμα βιώνουν κάποιες δυσκολίες καθότι δέχονται τα τετράγωνα του Πλούτωνα στον 10ο φυσικό τους οίκο ο οποίος θέλει να τους φέρει την αναγέννηση σε θέματα καριέρας, πεπρωμένου, κοινωνικού στάτους αλλά σύντομα θα δεχτούν θετικές επιρροές καθώς μπαίνουμε στην άνοιξη.

*Συμβουλή: Ελάτε σε επαφή με ομάδες, φίλους, συλλόγους, μέσα εκεί μπορεί να βρίσκονται οι ευκαιρίες που ψάχνετε για τις επόμενες σας κινήσεις. Επίσης κινηθείτε παρασκηνιακά και εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας με σύμμαχο τον Ποσειδώνα στον 12ο φυσικό σας οίκο.


Ταύρος 

Τα αγαπημένα παιδιά της Αφροδίτης την εβδομάδα αυτή το πλανητικό σκηνικό τα ευνοεί με τους περισσότερους πλανήτες σε φιλικά, ως προς αυτό, ζώδια του νερού και της γης.

Στους τυχερούς του επόμενου διαστήματος είναι το δεύτερο δεκαήμερο του Ταύρου, έχοντας στο πλευρό τους τον Δία να τους φέρνει τύχη και επέκταση στο πεδίο των στόχων, έρχεται και άλλη μια θετική όψη μεταξύ Ερμή και Ουρανού να τους δώσει την ευκαιρία. 

Αυτό θα συμβεί μέσα από μια ουρανοκατέβατη ιδέα, μια επικοινωνία, μια επαφή, μια συνάντηση στους χώρους στους οποίους κινείστε που θα σας κάνει να θέσετε σε εφαρμογή έναν καινούργιο στόχο ο οποίος θα αλλάξει θετικά το άμεσο περιβάλλον σας. 

Όμως ευεργετικό το διάστημα αυτό και για τους ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Μπορεί μέσα από συλλογικούς χώρους, ομάδες και φίλους να βρουν ομοϊδεάτες, να γνωρίσουν καλλιτέχνες, να εκφράσουν οι ίδιοι τα καλλιτεχνικά τους ταλέντα, να έρθουν σε επαφή με άτομα που μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και να επεκταθούν.

*Συμβουλή: Η επικοινωνία με ομάδες, συλλόγους, φίλους, το άμεσο περιβάλλον, μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία που περιμένατε για να αλλάξετε ή να θέσετε καινούργιους στόχους. Επίσης πάρτε χαρτί και μολύβι και καταγράψτε τις δικές σας σκέψεις και ιδέες.


Δίδυμοι

Για τους διδύμους η επόμενη εβδομάδα θα έχει έναν βαθμό δυσκολίας καθότι πολλοί πλανήτες κινούνται στο ζώδιο των Ιχθύων το οποίο κάνει δύσκολες όψεις με το δικό τους.

Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου με την σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα στον 10ο φυσικό τους οίκο, Θα παρατηρήσουν λοιπόν μια θολούρα, μια σύγχυση σε θέματα καριέρας. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή; Ποιόν δρόμο να επιλέξουν για να προχωρήσουν παρακάτω;

Ταυτόχρονα ένας από τους δυο γονείς ή και τα ίδια τα άτομα ίσως αισθανθούν μια ασθενικότητα οπότε καλό είναι να φροντίζουν παραπάνω την φυσική τους κατάσταση και προσοχή στο αλκοόλ, στα φάρμακα και τα χημικά.

Αντίθετα οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν τύχη σε χρήματα και αισθήματα από θέματα που αφορούν το εξωτερικό, νομικές αποφάσεις, ανώτερες σπουδές και γιατί όχι έναν έρωτα από μακριά. 

Τέλος τα παιδιά του δευτέρου δεκαημέρου στο τέλος της εβδομάδας έχουν την Αφροδίτη που τους κάνει θετικές όψεις αλλά μαζί της κουβαλάει μια δύσκολή όψη με τον Ουρανό και αυτό μεταφράζεται σε αυξημένη προσοχή στις παρασκηνιακές οικονομικές ή ερωτικές συναλλαγές διότι μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική, μη επιθυμητή ανατροπή.

*Συμβουλή: Σε ό,τι αφορά θέματα καριέρας μην εξιδανικεύετε καταστάσεις κινδυνεύετε να αυταπατηθείτε, αφήστε τις ημέρες να περάσουν ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. 


Καρκίνος

Τα παιδιά της σελήνης αυτή την εβδομάδα επηρεάζονται σε έναν μεγάλο βαθμό από θετικές όψεις καθότι οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων.

Στην εξαίρεση ανήκουν τα καρκινάκια των τελευταίων ημερών τα οποία ταλανίζονται από τον Πλούτωνα που έχει μπει στον 7ο φυσικό τους οίκο των σχέσεων και συνεργασιών και έχει βαλθεί να κάνει ριζικές αλλαγές μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Η ψυχολογία τους μπορεί να είναι πεσμένη ανά διαστήματα και να ξυπνάνε φοβίες, μαζί με μια αίσθηση του ανικανοποίητου η οποία είναι παροδική.

Όμως δεν είναι τελείως απροστάτευτοι αυτές τις μέρες καθότι λαμβάνουν θετικές όψεις από τον ήλιο στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Η βοήθεια έρχεται στο πρόσωπο ενός ατόμου από μακριά ή το εξωτερικό, μπορεί να είναι κάποιος δάσκαλος, μέντορας, άτομο με εξουσία που θα δώσει ευκαιρίες που μπορεί να αφορούν ανώτερες σπουδές και επέκταση στο εξωτερικό.  

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει και αυτό μια ξαφνική ευκαιρία, μια καινοτόμο ιδέα μέσα από μια επικοινωνία με άτομα από μακριά ή οποία μπορεί να τους βοηθήσει στους στόχους και τα συλλογικά περιβάλλοντα που κινούνται. 

*Συμβουλή: Οι ευκαιρίες έρχονται από μακριά, από πολυεθνικά περιβάλλοντα, από εξωτερικό, από ανώτερες σπουδές. Τα μάτια και τα αυτιά σας στραμμένα προς τα εκεί για τις αξιοποιήσετε στον μέγιστο βαθμό που μπορείτε.


ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα αυτή για τους λέοντες έχει κάποιες προκλήσεις για όλα τα δεκαήμερα, το πρώτο δεκαήμερο επηρεάζεται από την σύνοδο Άρη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο που κάνει δύσκολη όψη μαζί τους, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει μια υπερβολή συναισθημάτων, ένταση, εριστικότητα που να φωτογραφίσει πρόβλημα στις σχέσεις και τις συνεργασίες, είτε έρωτας μεγάλος με υπερβολή.

Την ίδια στιγμή στο δεύτερο δεκαήμερο έχει μπει μόνιμα ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου ο οποίος τους κάνει δύσκολες όψεις με ξαφνικές αλλαγές μέσα στον 10ο φυσικό οίκο της καριέρας, του πεπρωμένου και του στάτους.

Στο τέλος της εβδομάδας θα τον συναντήσει η Αφροδίτη σε τετραγωνική (δύσκολη) όψη και θα υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή, αποκοπή, χάσιμο χρημάτων και διάθεσης που θα αφορά θέματα καριέρας, συνεργασιών και σχέσεων.

Ολοκληρώνοντας με το τρίτο δεκαήμερο να βιώνει πίεση από τον Κρόνο ο οποίος μπορεί να βγάλει νομικά ζητήματα, πίεση από ανωτέρους, προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες

*Συμβουλή : Προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες, είναι ένα διάστημα που μπορεί να χρειαστεί να γίνουν συμβιβασμοί, να μετριάσετε την ένταση αλλά να αναμένετε κάτι ξαφνικό που ίσως με δύσκολο τρόπο σας πάει μπροστά.


Παρθένος

Οι Παρθένοι ως ζώδιο γης έχουν δυο μεγάλους πλανήτες που τους ευνοούν, τον Πλούτωνα από τον 5ο φυσικό οίκο σε θέματα παιδιών, ελεύθερου επαγγέλματος, δημιουργικότητας και τον Ουρανό στον 9ο φυσικό τους οίκο με ξαφνικές θετικές αλλαγές που αφορούν στο εξωτερικό, τις ανώτερες σπουδές και τα νομικά ζητήματα.

Ταυτόχρονα όμως η πολυαστρία στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να προκαλέσει θολούρα, τάσεις ιδεαλισμού, απάτης ή αυταπάτης σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες στους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου.

Ο Ερμής κυβερνήτης σας και μέρος της πολυαστρίας στους Ιχθύες κάνει την επικοινωνία πιο αφηρημένη, υποκειμενική και μπερδεύει τα παρθενάκια του πρώτου δεκαημέρου, επίσης πολλές συζητήσεις με άλλα πρόσωπα.

*Συμβουλή: Ο χώρος των σχέσεων και των συνεργασιών αυτή την εβδομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως τοπίο στην ομίχλη οπότε κρατήστε μικρό καλάθι και ένα παράθυρο ρεαλισμού με όσους έχετε απέναντι σας.


Ζυγός

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει τυχερές στιγμές για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη με τον Άρη σε σύνοδο στο ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο φυσικό σας οίκο μπορεί να δώσει δημιουργικότητα στις τέχνες, τύχη σε όσους ασχολούνται με ελεύθερο επάγγελμα, υγιή δράση, μια ερωτική σχέση και γενικότερα μια πιο χαρούμενη διάθεση.

Αντίθετα οι Ζυγοί στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου έχουν ακόμα τον Πλούτωνα που τους ζορίζει σε θέματα οικογένειας, σπιτιού, παρελθόντος και πατρίδας.

Οι Ζυγοί των αρχών του τρίτου δεκαημέρου έχουν τον Κρόνο ο οποίος μέσα από θετικές όψεις περνάει και θα σας βοηθήσει να βάλετε δομή και πρόγραμμα στα δημιουργικά σας πλάνα ώστε να ευοδωθούν.

*Συμβουλή: Επιτρέψτε στην δημιουργικότητα σας να ανθίσει, δώστε ευκαιρίες για μια καινούργια ερωτική σχέση, όσοι ασχολείστε με τις τέχνες μπορεί τώρα να «γεννηθεί» ένα καινούργιο σχέδιο.


Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αυτή την εβδομάδα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, είναι εκείνοι που βιώνουν τις θετικές όψεις των πλανητών που βρίσκονται στους Ιχθύες και εκείνοι που δέχονται τα τετράγωνα (δύσκολες όψεις) των πλανητών που βρίσκονται στον Υδροχόο. 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιώσουν κάποιες εντάσεις στον οικογενειακό χώρο, στον χώρο του σπιτιού, οι οποίες όμως θα είναι παροδικές και θα βρεθεί λύση.

Συνεχίζοντας οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου έχουν με το μέρος τους τον Δία ο οποίος βοηθά με τύχη και επέκταση σε θέματα που αφορούν δημιουργικά πλάνα παράλληλα όμως κοντράρονται από τον Ουρανό στον 7ο φυσικό οίκο που αφορά σχέσεις και συνεργασίες και μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές.

Τέλος το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχει καλλιτεχνική φαντασία, μια ερωτική σχέση με πολύ ρομαντισμό, ανάγκη για αυτοέκφραση. 

*Συμβουλή: Εάν θέλετε να ομορφύνετε το σπίτι σας, να αλλάξετε την διακόσμηση ή να αγοράσετε έπιπλα, μην υποκύψετε σε υπερβολές που μπορεί να φέρουν εντάσεις στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.


Τοξότης 

Οι τοξότες κινούνται και αυτοί σε δυο ταχύτητες και θα βιώσουν διαφορετικά την εβδομάδα ανάλογα το δεκαήμερο. Αυτό συμβαίνει λόγω της πολυαστρίας στο ζώδιο των Ιχθύων που κάνει δύσκολες όψεις με εσάς και το ζώδιο του Υδροχόου που πάντα σας δίνει μια στήριξη. 

Θετικές είναι οι εξελίξεις λοιπόν για τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου με κοντινές μετακινήσεις, εκδρομές, εύκολη έκφραση μέσω γραπτού λόγου, τύχη σε θέματα εμπορίου και επιτυχημένες κινήσεις στην παραπάνω θεματολογία.

Αντίθετα οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχουν κάποιες δυσκολίες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ασθενικότητας ενός εκ των δυο γονιών. Αυτό θα προκύψει μέσα από μια μη-ξεκάθαρη, μπερδεμένη κατάσταση που μπορεί να προκύψει σε όλα τα παραπάνω. 

Οι υπόλοιποι τοξότες δεν θα αισθανθούν σε προσωπικό επίπεδο τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά μέσα από ένα γενικότερο πλαίσιο λόγω περάσματος μέσα από τους οίκους.

Προσοχή σε κλοπές.

*Συμβουλή: Ασχοληθείτε με έγγραφα, εκφραστείτε μέσα από τον γραπτό λόγο, αφήστε να περάσουν αυτές οι μέρες για να έχετε καλύτερη εικόνα στα θέματα σπιτιού και προσοχή σε διαρροές νερού.


Αιγόκερος

Οι αιγόκεροι έχουν μόνιμα τον Πλούτωνα στον 1ο φυσικό οίκο του ζωδίου τους ο οποίος αργά και σταθερά περνώντας από κάθε δεκαήμερο και έχοντας ήδη φτάσει στις τελευταίες μέρες φέρνει ριζικές αλλαγές στην προσωπικότητα, στην εμφάνιση και στο κοντινό τους περιβάλλον.

Παράλληλα ο Ουρανός από τον Ταύρο στο 5ο φυσικό τους οίκο έχει μετακινηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο όπου φέρνει ξαφνικές ως επί τω πλείστον θετικές αλλαγές σε θέματα που αφορούν το ελεύθερο επάγγελμα, την δημιουργικότητα, τις τέχνες, το κομμάτι του παιδιού.

Οι αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου θα παρατηρήσουν ότι έχουν μεγαλύτερη φαντασία και έμπνευση στον γραπτό λόγο, ευνοούνται τα θαλασσινά ταξίδια, οι συγγραφείς, μπορεί κάποιος καλός δάσκαλος να βρεθεί στον δρόμο τους και να τους βοηθήσει σε θέματα πνευματικότητας.

*Συμβουλή: Ευνοείστε σε θέματα που αφορούν τον γραπτό και τον προφορικό λόγο, θέματα εμπορίου, καλή επικοινωνία με γείτονες και γνωριμία με κάποιον που θα πάρει το ρόλο του δασκάλου και θα σας βοηθήσει.


Υδροχόος

Οι Υδροχόοι φιλοξενούν μόνιμα στο ζώδιο τους τον παλιό τους κυβερνήτη τον Κρόνο μέσα στον 1ο φυσικό τους οίκο. Τα πρώτα δυο δεκαήμερα έχουν ήδη βιώσει αυτά που έχει φέρει, τώρα είναι η σειρά του τρίτου δεκαημέρου να βάλει σε τάξη θέματα του άμεσου περιβάλλοντος του, πιθανά να χάσει κιλά, να δείξει ένα πιο σοβαρό πρόσωπο προς τα έξω. 

Τους ωθεί λοιπόν να γίνουν πιο ρεαλιστές και να βάλουν υγιή όρια στους ίδιους και στους άλλους. 

Από την άλλη πλευρά τα παιδιά του 1ου δεκαημέρου επηρεάζονται από την Αφροδίτη και τον Άρη σε σύνοδο μέσα στον 1ο οίκο και αυτό τους κάνει να βγάζουν προς τα έξω χάρη, γοητεία, ερωτισμό

Θα αισθάνεστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση, θα έχετε μεγαλύτερα επίπεδα ενέργειας απ΄ ότι συνήθως και αυτό θα φαίνεται στο κοντινό σας περιβάλλον.

Όσο για το 2ο δεκαήμερο ο Ουρανός τους χτυπάει την πόρτα και τους φέρνει ξαφνικές αλλαγές σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι

Θα μπορούσε άνετα να βγει μια ξαφνική μετακόμιση σε άλλο σπίτι, άλλη πόλη ή ακόμα και άλλη χώρα.

*Συμβουλή: Όσους επηρεάζει ο Ουρανός μην ξεκινήσετε ανακαινίσεις τώρα γιατί μπορεί να βγουν πολύ δαπανηρές. 


Ιχθύς

Τα ψαράκια αυτό το διάστημα φιλοξενούν αρκετούς πλάνητες στο ζώδιο τους και δυο μεγάλους πλανήτες σε φιλικά προς αυτούς ζώδια.

Τα ψαράκια του 2ου δεκαημέρου έχουν την εύνοια του Δία που τα κάνει πιο αισιόδοξα, χαρούμενα και με διάθεση να βγουν προς τα έξω και να διασκεδάσουν. Όμως χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί θα έχουν την τάση να πάρουν εύκολα κιλά και να χαλάσουν την διατροφή τους.

Έχουν και τον Ουρανό από τον Ταύρο που κινείται στο δεύτερο δεκαήμερο και μπορεί να φέρει ξαφνικές θετικές αλλαγές που αφορούν τον γραπτό λόγο, τις κοντινές μετακινήσεις, το εμπόριο, τη γειτονιά

Οι εκπρόσωποι του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να βιώσουν ένα μπέρδεμα, μια σύγχυση με τον εαυτό τους, την εικόνα τους προς τα έξω, το πως βλέπουν τον εαυτό τους τελικά. Θέλουν να ξεκαθαρίσουν τις φιλοδοξίες τους, ποιες τους ανήκουν και ποιες όχι. 

*Συμβουλή: Ο Ποσειδώνας δικός σας κυβερνήτης που κινείται τώρα μέσα στον 1ο οίκο μπορεί να φέρνει θολούρα στην θεματολογία του οίκου (φυσικό σώμα, ιδιοσυγκρασία, η εικόνα μας προς τα έξω) αλλά ως γνήσια παιδιά του, σας δίνει την διαίσθηση που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα.

Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ