H ΝΔ δεν αντιδρά στην στοχοποίηση νηπίων - Αντιδρά στην στοχοποίηση Βουλευτών της;

Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, στο επίμαχο άρθρο του Mea Culpa που στοχοποιούνταν παιδιά, στοχοποιούνταν και οι Βουλευτές ΝΔ της Ά Αθήνας ως εξαφανισμένοι πλην…Μπογδάνου.

H ΝΔ δεν αντιδρά στην στοχοποίηση νηπίων - Αντιδρά στην στοχοποίηση Βουλευτών της;
ΠΡΟΒΟΛΗ

Όταν λοιπόν ένα site το οποίο ανήκει στην σύζυγο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, πέρα από την στοχοποίηση παιδιών μεταναστών ετών… 5, στοχοποιεί τους Βουλευτές της ΝΔ ως «εξαφανισμένους από την πόλη και μακριά από τα πραγματικά της προβλήματα», τότε υπάρχει και μείζον εσωκομματικό ζήτημα. Γιατί το site συμφερόντων οικογενείας Μπογδάνου, χτυπάει τον εσωκομματικό ανταγωνισμό χωρίς καν να προκληθεί. Δεν είναι δηλαδή πως ανταγωνιστικά sites συμφερόντων άλλων Βουλευτών της ΝΔ "άνοιξαν" πόλεμο ενάντια στον Μπογδάνο και αυτό ήταν η "απάντηση".

Ταυτόχρονα και μόνο που η ύπαρξη παιδιών με επώνυμα που παραπέμπουν σε νήπια μεταναστευτική καταγωγής παρουσιάζεται ως «πρόβλημα» που μόνο ο Μπογδάνος ασχολείται, είναι ένα ζήτημα με πολλές προεκτάσεις.

Κυρίως, δεν μπορούν να στοχοποιούνται ούτε τα νήπια, ούτε η νηπιαγωγός, ούτε οι Βουλευτές της ‘Α Αθηνών της ΝΔ που δεν σκούζουν για υποτιθέμενη ισλαμοποίηση. Δηλαδή, όποιος Βουλευτής της ΝΔ δεν είναι ρατσιστής, είναι εξαφανισμένος; 

Ακροδεξιά ή θάνατος; Ρατσισμός ή τέφρα; Εκεί έφτασε η Κυβέρνηση;

Ένα παιδί 5 ετών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, είναι Έλληνας 2ης γενιάς. Μπορεί να πάρει την ιθαγένεια, να βγάλει ταυτότητα, να ζει και να δρα ως Έλληνας πολίτης.

Ένας Έλληνας μπορεί να είναι μαύρος, άσπρος, μελαμψός ή να έχει ξενικό επώνυμο με τον ίδιο τρόπο που ο Γκας Παπαδόπουλος και τα παιδιά του είναι Αμερικάνοι.

Γιατί σοκάρεται ο κόσμος; Πρόκειται για νήπια που οι γονείς τους διαμένουν στην χώρα και μετέχουν της ελληνικής παιδείας.

Είναι τιμή μας να έχουμε αυτά τα παιδιά ανάμεσά μας, όταν ειδικά οι γονείς τους τα εγγράφουν στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία, ώστε να αποτελέσουν πλήρη μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Αν έστελναν τα παιδιά στην εργασία από τα 5 τους χρόνια, θα ήταν προβληματικό, όχι αν τα στέλνουν στο σχολείο.

Όταν πριν ελάχιστους μήνες, ο Μπογδάνος παρέμβαινε ενάντια στην παρασημοφόρηση του διασώστη (!) Ιάσονα Αποστολόπουλου από την Προεδρεία της Δημοκρατίας, εξαιτίας των θαρραλέων δηλώσεών του για τα push backs και τις εξαφανίσεις διασωθέντων, τότε η Προεδρεία και το αρμόδιο Υπουργείο Εξωτερικών (βλέπε Δένδιας) χόρευε στον ρυθμό του και έσκυβε το κεφάλι. Για την ιστορία, οι Αποστολόπουλοι αυτού του κόσμου δικαιώνονται, καθώς ο επικεφαλής της Frontex δικάζεται για καταστροφή ενοχοποιητικών στοιχείων που αφορούσαν push backs από την Ελληνική Ακτοφυλακή και το Λιμενικό Σώμα.

Τώρα που ο Μπογδάνος εμφανίζει παιδιά που γεννήθηκαν ή μεγαλώνουν εδώ, ως πρόβλημα, η Προεδρεία της Δημοκρατίας δεν βλέπει τον διχασμό, δεν βλέπει την αντίφαση, δεν παρεμβαίνει ώστε να βάλει στην θέση του έμμεσα τον Μπογδάνο, όπως προτάσσει ο ρόλος, για να προστατέψει τα 5χρονα παιδάκια που στοχοποιήθηκαν προστατεύοντας την ουσία της κοινωνίας.

Γιατί το όλο κόνσεπτ της «ισλαμοποίησης του κέντρου της Αθήνας», είναι ένα ακροδεξιό και ρατσιστικό αφήγημα που στρέφει τους Έλληνες πολίτες ενάντια στους Έλληνες μεταναστευτικής καταγωγής, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Δεν γίνεται να ζητάς την «αφομοίωση» από τους μετανάστες και όταν εγγράφουν τα παιδιά τους στα σχολεία, να κραυγάζεις για αλλοίωση του Ελλάνιου DNA και αλλοίωση του πολιτισμού ή της επιδερμίδας σου (για να θυμηθούμε έναν χρυσαυγίτη ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στον Άλιμο). Δεν γίνεται οι Έλληνες δεύτερης γενιάς, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες να κατηγορούνται επειδή κάνουν παιδιά, επειδή στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία και επειδή κυνηγούν το "ελληνικό όνειρο".

Η κ. Σακελλαροπούλου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οφείλει να αφήσει για λίγο τα χαϊδολογήματα της Πρώτης Γάτας, τα σουλάτσα στις πόλεις στις επετείους απελευθέρωσής τους και να σκύψει πάνω από το ζήτημα του ρατσισμού ενάντια σε 5χρονα, που εδώ και δύο μέρες αποτελεί το μεγαλύτερο ζήτημα της κοινωνίας μας. Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στο site ή τον Βουλευτή, αλλά μέσω της θέσης της να αγκαλιάσει τα παιδιά αυτού του νηπιαγωγείου. Να πάει να μοιράσει τσαντούλες ή σχολικά είδη. Ο τρόπος δεν έχει σχέση.

Γιατί αν η Κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει να προστατέψει τα παιδιά μας και συμμαθητές των παιδιών μας, καταδικάζοντας απερίφραστα το άρθρο του site συμφερόντων Μπογδάνου και τις θέσεις Μπογδάνου, τότε οφείλει να το κάνει η Προεδρεία της Δημοκρατίας, ώστε να διατηρήσει την κοινωνική συνοχή.

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ