PODCASTS

Στο 20/20 Magazine φιλοξενούμε έναν πολιτικό που δίνει συνέντευξη για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης της πρωτεύουσας: τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Τον ρωτάμε για το «θαύμα της Πάτρας», ένα παράδειγμα συνετής διακυβέρνησης με τις αρχές του ΚΚΕ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ως Δήμαρχος. Φυσικά, δεν μπόρεσαν να λείψουν και οι ερωτήσεις για την καυτή επικαιρότητα των ημερών σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στον Σοφοκλή Αρχοντάκη.

Το 20/20 Μagazine συνεχίζει να στηρίζει τους αγωνιζόμενους σπουδαστές και καθηγητές των καλλιτεχνών σχολών, δίνοντάς τους βήμα, προκειμένου να επικοινωνήσουν τις ανάγκες και τα αιτήματά τους.

Στη σειρά podcast «ΕΔΩ Πολιτισμός», φιλοξενήσαμε τον καθηγητή του Εθνικού Θεάτρου, χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό και τον σπουδαστή Θάνο Παπαδογιάννη, οι οποίοι μας μίλησαν για τη ζωή στο Εθνικό, τις ελλείψεις και τις ανάγκες των φοιτητών και των καθηγητών, που παραμένουν ενωμένοι σαν μία γροθιά, αγωνιζόμενοι για τα αυτονόητα δικαιώματά τους.

Συνεχίζοντας τα podcast της σειράς «ΕΔΩ Πολιτισμός», για να στηρίξουμε τους αγωνιζόμενους σπουδαστές και να τους δώσουμε βήμα, μιλήσαμε με την Ασημίνα Χριστοπούλου μέλος του συντονισμού της Κατάληψης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Μας μίλησε για το άνοιγμα που έκαναν οι σπουδαστές στην τοπική κοινωνία, τις δράσεις και τους λόγους για τους οποίους έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις των πιο εμβληματικών σχολών δραματικής της χώρας.

Το 20/20 Magazine δίνει φωνή στους σπουδαστές του ΚΘΒΕ, που δίνουν την δική τους μάχη για την τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη βαθμίδα Τ.Ε.

Η Ηλέκτρα Καζάκου και ο Τίτος Μακρυγιάννης, φοιτητές του ΚΘΒΕ και μέλη του συντονιστικού της κατάληψης του Βασιλικού Θεάτρου, εκφράζουν τις ανησυχίες τους και τα αιτήματά τους, εξηγώντας ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες των φοιτητών των δραματικών σχολών.

Το 20/20 Magazine δίνει φωνή στους σπουδαστές και καθηγητές του Εθνικού Θεάτρου, που διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματα τους, με κύριο αίτημα την τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη βαθμίδα Τ.Ε.

Ο σκηνοθέτης και καθηγητής Πέτρος Σεβαστίκογλου και ο σπουδαστής Δημήτρης Τσικούρας μας εξηγούν τι είναι τελικά αυτό το Προεδρικό Διάταγμα, τι στερεί από τους καλλιτέχνες και γιατί στην πραγματικότητα είναι τόσο κακό.

Καλεσμένος του δημοσιογράφου Σοφοκλή Αρχοντάκη είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς - Προοδευτική Συμμαχία.

Μας αποσαφηνίζει τις θέσεις του κόμματος για το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους πλειστηριασμούς, την ενεργειακή κρίση, το καλάθι του νοικοκυριού, την εισβολή της αμερικανικής εταιρίας CVC στην Ελλάδα, την εγκληματική διαχείριση της Πανδημίας, αλλά και τα κομμένα επιδόματα των ΑμεΑ, το νέο αντιεργατικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε καθώς και την -δικαιολογημένη ή μη- καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις πολιτικές διαμαρτυρίες τύπου Ρουβίκωνα.

Χωρίς στολή. Χωρίς μεταμφίεση. Χωρίς μουστάκι. Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης αφήνει το role play στην άκρη κι έρχεται φρεσκοξυρισμένος, αλλά πάντα εκρηκτικός και καυστικός στο 20/20 σε μία κουβέντα χωρίς ερωτήσεις. Από τα «εν οίκω» στα «εν δήμω» και από τον παγκόσμιο Οίκο Ανοχής και Μηδενικής Ανοχής, μέχρι το Δημόσιο Βίο και τους ηγέτες του, το μικρόφωνο παίρνει φωτιά, φωνάζει «Αέρα» και η ανάταση φέρνει επανάσταση.

Σίλια Κατραλή… uncensored. Ξετυλίγοντας τις πολυποίκιλες καλλιτεχνικές της ιδιότητες, η Σίλια Κατραλή ξεκινάει από το δικό της #me και φτάνει με απόλυτα uncensored και uncut ύφος στο #metoo, στο #supportartworkers και όλα τα hashtags του σήμερα, αλλά και του αύριο για όλους τους νέους καλλιτέχνες.

ΠΡΟΒΟΛΗ
©2021-2023 20/20 MAGAZINE - All rights reserved
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"