PODCASTS

Ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να μας απαντήσει σε αυτό είναι ο Νικήτας Μυλόπουλος, Καθηγητής, Διευθυντής του Εργαστηρίου Υδρολογίας και Ανάλυσης Φυσικών Συστημάτων και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εν όψει της επικείμενης νέας κακοκαιρίας, ακούμε προσεκτικά για την υποτιθέμενη αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας, την κρισιμότητα της συνεργασίας των επιμέρους έργων για την διόδευση της πλημμύρας και πώς το εργολαβικό κέρδος και τα «έργα κορδέλας» ήρθαν πάνω από το συμφέρον, την υγεία και το δικαίωμα των πολιτών στην ευημερία και την ασφάλεια.

Μας εξηγεί τον τρόπο ο Φώτης Αλεξάκος που έχει υπηρετήσει την Καρδίτσα από τις θέσεις του Νομάρχη, του Δημάρχου, του Νομαρχιακού και του Περιφερειακού Συμβούλου Θεσσαλίας. Αποκαλύπτει την μαγική λέξη η οποία σε καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης» οδηγεί σε έργα που δεν σχετίζονται με φυσικές καταστροφές και εκτελούνται μέσω απευθείας ανάθεσης.

Συνέντευξη στον Σοφοκλή Αρχοντάκη

© Ηχοληψία/μιξάζ/mastering: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

® 20/20 MEDIA - 2023

Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη πολιτική εκπομπή του 20/20 σχετικά με την επικαιρότητα και τις επικείμενες εκλογές του 2023. Δίνουμε βήμα σε όλα τα κόμματα και τα πρόσωπα της Αριστεράς με σκοπό να ακουστεί η φωνή τους και να γίνουν πιο διακριτές οι διαφοροποιήσεις τους στο ευρύ κοινό.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο δημοσιογράφος Σοφοκλής Αρχοντάκης υποδέχεται την Μαρία Απατζίδη, Bουλευτή Α΄ Ανατολικής Αττικής με το ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη ρήξη.

© Ηχοληψία/μιξάζ/mastering: Αντώνης Παπαβομβολάκης • Editing: Μάνος Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

® 20/20 MEDIA - 2023

Τρία μέλη του 2020mag, εκπροσωπώντας 3 διαφορετικές γενιές, βρίσκονται σε συζήτηση στρογγυλού τραπεζιού και αναλύουν αυτά που απασχολούν την γενιά τους, ζητήματα εργασίας, στέγης, βρίσκουν τις ομοιότητες 1993-2023 και αναλύουν το Οικονομικό Πρόγραμμα της ΝΔ.

Με τους Μαρία Ράντου (Gen Z) Σοφοκλή Αρχοντάκη (Millennials) και Αντώνη Παπαβομβολάκη (Gen X).

© Μια παραγωγή του Music Row Studio για την 20/20 Media

Ηχοληψία, επεξεργασία: Χριστόφορος Σμοΐλης

Στο 20/20 Magazine φιλοξενούμε έναν πολιτικό που δίνει συνέντευξη για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης της πρωτεύουσας: τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Τον ρωτάμε για το «θαύμα της Πάτρας», ένα παράδειγμα συνετής διακυβέρνησης με τις αρχές του ΚΚΕ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ως Δήμαρχος. Φυσικά, δεν μπόρεσαν να λείψουν και οι ερωτήσεις για την καυτή επικαιρότητα των ημερών σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στον Σοφοκλή Αρχοντάκη.

Το 20/20 Μagazine συνεχίζει να στηρίζει τους αγωνιζόμενους σπουδαστές και καθηγητές των καλλιτεχνών σχολών, δίνοντάς τους βήμα, προκειμένου να επικοινωνήσουν τις ανάγκες και τα αιτήματά τους.

Στη σειρά podcast «ΕΔΩ Πολιτισμός», φιλοξενήσαμε τον καθηγητή του Εθνικού Θεάτρου, χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό και τον σπουδαστή Θάνο Παπαδογιάννη, οι οποίοι μας μίλησαν για τη ζωή στο Εθνικό, τις ελλείψεις και τις ανάγκες των φοιτητών και των καθηγητών, που παραμένουν ενωμένοι σαν μία γροθιά, αγωνιζόμενοι για τα αυτονόητα δικαιώματά τους.

Συνεχίζοντας τα podcast της σειράς «ΕΔΩ Πολιτισμός», για να στηρίξουμε τους αγωνιζόμενους σπουδαστές και να τους δώσουμε βήμα, μιλήσαμε με την Ασημίνα Χριστοπούλου μέλος του συντονισμού της Κατάληψης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Μας μίλησε για το άνοιγμα που έκαναν οι σπουδαστές στην τοπική κοινωνία, τις δράσεις και τους λόγους για τους οποίους έχουν προχωρήσει σε καταλήψεις των πιο εμβληματικών σχολών δραματικής της χώρας.

Το 20/20 Magazine δίνει φωνή στους σπουδαστές του ΚΘΒΕ, που δίνουν την δική τους μάχη για την τροποποίηση του Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 και την υπαγωγή όλων των καλλιτεχνών στη βαθμίδα Τ.Ε.

Η Ηλέκτρα Καζάκου και ο Τίτος Μακρυγιάννης, φοιτητές του ΚΘΒΕ και μέλη του συντονιστικού της κατάληψης του Βασιλικού Θεάτρου, εκφράζουν τις ανησυχίες τους και τα αιτήματά τους, εξηγώντας ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες των φοιτητών των δραματικών σχολών.

ΠΡΟΒΟΛΗ
©2021-2023 20/20 MAGAZINE - All rights reserved
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"