Άνθρωποι

Ο Βαγγέλης Βλάχος είναι ο αδερφός του Βάιου Βλάχου, ενός από τα 57 θύματα του εγκλήματος των Τεμπών. Ο Βαγγέλης είναι -ακόμα- ένας από εκείνους τους ανθρώπους που μάχονται για τη δίκαιη έκβαση της υπόθεσης. Από το πρώτο 24ώρο που συνέβη.

Η Μαρία Καρυστιανού είναι η μητέρα της Μάρθης. Το παιδί της είναι ένα από τα 57 θύματα του εγκλήματος των Τεμπών. Διάλεξε να μην σιωπήσει. Και έγινε η δυνατή φωνή των 57 θυμάτων, των 180 τραυματιών και ολόκληρης της κοινωνίας. Ακούστε την.

Ένας σπουδαίος Άνθρωπος, ένας τεράστιος αθλητής, ένας ευγενής γίγαντας. Μια αλλιώτικη ψυχή που οραματίστηκε ένα καλύτερο κόσμο. Αφήνει πίσω του μια κληρονομιά που δεν διαχωρίζεται από χρώματα. Αλέξανδρε, θα σε ευχαριστούμε πάντα για την έμπνευση.

Η Αλέιδα Γκεβάρα βρέθηκε στην Αθήνα, για το μεγάλο αφιέρωμα που διοργανώνεται από τη «New Star» στην επέτειο των 55 χρόνων από την δολοφονία του Τσε Γκεβάρα στα βουνά της Βολιβίας (στις 9 Οκτώβρη 1967) και παρέθεσε ομιλία στο 13ο ΓΕΛ Περιστερίου. Την εκδήλωση δεν κάλυψε κανένα τηλεοπτικό κανάλι. «Ζούμε στην εποχή της κριτικής. Ο πατέρας μου έκανε σφοδρή κριτική. Όμως για κάθε κριτική του, έδινε και τη λύση. Αν ζούσε σήμερα, ίσως έδινε αυτές τις λύσεις».

©2021-2024 20/20 MAGAZINE - All rights reserved
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"