PODCASTS
Μια Στιγμή

Οι καλεσμένοι του Κωνσταντίνου Βρεττού ανακαλούν, περιγράφουν και συζητούν εκείνες τις σημαντικές στιγμές που τους σημάδεψαν, τους ενέπνευσαν ή τους ώθησαν σε ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.

Eπιμέλεια ήχου: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Ο Χάρης Τζωρτζάκης μίλησε για τους κυβερνώντες που χαζογελάνε με τις πυρκαγιές και τους νεκρούς από την πανδημία, για τα πληρωμένα κανάλια που χαϊδεύουν την κυβέρνηση για τον φόβο του να μεγαλώνεις ένα κορίτσι σε μια τοξική πατριαρχική κοινωνία και περιέγραψε τα συναισθήματα του τις στιγμές πριν έρθει η κόρη του στην ζωή.

Η Λίλα Μπακλέση, μίλησε στον Κωνσταντίνο Βρεττό, γύρισε τον χρόνο πίσω στην στιγμή που τα άλλαξε όλα, όταν και συνειδητοποίησε ότι θα γίνει ηθοποιός, μίλησε για τις ερωτήσεις που θα έκανε στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, για τους δρόμους των ανθρώπων που δεν συμβαδίζουν εσαεί, για την τέχνη που δέχεται πόλεμο επειδή μπορεί να αφυπνίσει και τόνισε ότι στην τοξική πατριαρχική κοινωνία που ζούμε, οι γυναίκες πνίγονται από τον φόβο και τις απειλές και οι άντρες από την επιτυχία που το σύστημα τους επιβάλλει.

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στον Κωνσταντίνο Βρεττό για τις ευθύνες που είναι συνυφασμένες με την ευτυχία, τόνισε την ανάγκη να μην αποφεύγουμε τις δύσκολες συζητήσεις με τον εαυτό μας και έδωσε την δίκη της ερμηνεία στον όρο αγάπη. 

Η Τζωρτζίνα Λιώση μίλησε στον Κωνσταντίνο Βρεττό για την ευτυχία που κρύβεται στο τώρα, για τα σκοτεινά κομμάτια του εαυτού της που ανακαλύπτει υποδυόμενη ένα ρόλο και για τον απαραίτητο σεβασμό στις ανάγκες των γύρω μας.

Η Έλλη Τρίγγου μίλησε για τις στιγμές που την κάνουν να χαμογελά, για τον άνθρωπο που της έμαθε να πατά στα πόδια της, για τις μέρες όπου το κακό προέρχεται από όσους πρεσβεύουν το κάλο και για την ανάγκη να αντισταθούμε απέναντι σε όλα εκείνα που μας πνίγουν.

Η Νάνσυ Μπούκλη γύρισε το χρόνο πίσω όταν σκηνοθετούσε τους παιδικούς της φίλους, μίλησε για τις μέρες που ένιωθε χαμένη στην Αθήνα αλλά και εκείνες που ενεργοποίουσαν όλες τις αισθήσεις της όταν βρισκόταν μπροστά στο κύμα. Mας υπενθύμισε ότι το να ζεις στο τώρα είναι γεμάτο ουσία και μοιράστηκε την στιγμή που μια εσωτερική βουτιά την οδήγησε σε μέρη που δεν είχε φανταστεί.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου μίλησε στον Κωνσταντίνο Βρεττό για την ευτυχία που είναι πιο αληθινή όταν μοιράζεται, για την ανάγκη να βρισκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπό μας και για την πρόταση του Ταραντίνο, που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε στον Κωνσταντίνο Βρεττό, για την ανάγκη να εκφραζόμαστε κάθε μέρα και κάθε ώρα και για τα συναισθήματά του λίγο πριν πέσει η κλακέτα.

Ο Μάκης Παπαδημητρίου μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη νέα τάξη πραγμάτων που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο, για εκείνο το πάρκινγκ μετά την Ανάβυσσο που πηγαίνει για να καθαρίσει το κεφάλι του και για την στιγμή που ένιωσε απελευθερωμένος όταν ανάμεσα στον εαυτό του και στην σχέση που τον ταλαιπωρούσε, επέλεξε το πρώτο.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μας υπενθυμίζει αυτά που πάμε να ξεχάσουμε: "Ας είμαστε ανοιχτοί σε καινούργια πληροφορία και σε καινούργιες εμπειρίες για να νιώθουμε ότι έχουμε και λόγο ύπαρξης".

ΠΡΟΒΟΛΗ
©2021-2024 20/20 MAGAZINE - All rights reserved
 - 
Created by: Antonis Papavomvolakis - Developed by: codica
"