Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δεν φοβάται την βία αλλά αυτό που την προκαλεί

«Σιχαίνομαι την αδικία και οποιαδήποτε μορφή βίας γιατί ξέρω τι μου προκαλεί, ξέρω τι μπορώ να γίνω. Δεν θέλω να δω τον αδερφό μου να με αντικρίζει με τρόμο. Δεν θέλω να με δουν οι άνθρωποι μου να μεταμορφώνομαι».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δεν φοβάται την βία αλλά αυτό που την προκαλεί

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε ο Πυγμαλίωνας στο στούντιο του Αντώνη στο Περιστέρι, προσπαθούσα να αφουγκραστώ κάθε τι που έλεγε.
Χειμαρρώδης, αυθόρμητος και αυθεντικός, μεταπηδά από το ένα θέμα στο άλλο με έναν απολαυστικό τρόπο, έχοντας βρει ένα δικό του μαγικό transition. 

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γύρισε το χρόνο πίσω στην πρώτη του οντισιόν στην Αγγλία, μίλησε για τον φύλακα άγγελο σκύλο του, που του υπενθυμίζει τα θετικά συναισθήματα στην ζωή και για αυτό το αίσθημα χαράς και τρέλας, λίγα δευτερόλεπτα πριν το "παίζουμε" του σκηνοθέτη. 

  • Επιμέλεια ήχου/Παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)
  • Artwork: jordan_pyro
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.