Η Βίκυ Παπαδοπούλου ψάχνει το φως μέσα στο σκοτάδι

«Θέλουμε οι γύρω μας να είναι ευτυχισμένοι για να είμαστε και εμείς ευτυχισμένοι. Δεν αρκεί να είμαι εγώ, μόνη μου, χαρούμενη με την ζωή μου. Για αυτό πρέπει να διεκδικούμε και για τους αδύναμους και για τους εαυτούς μας»

Η Βίκυ Παπαδοπούλου ψάχνει το φως μέσα στο σκοτάδι

Όταν έφτασα την περασμένη Κυριακή στο στούντιο, η Βίκυ Παπαδοπούλου ήταν ήδη εκεί και μίλαγε με τον Αντώνη. 

Χωρίς να θέλω να διακόψω, άκουγα όλα όσα έλεγε, με αυτό τον ιδιαίτερο τόνο της φωνής της που σου μεταδίδει μια ηρεμία και σε χαλαρώνει.

Μοιράστηκε τις σκέψεις της για τον κόσμο που ζούμε ο οποίος χρειάζεται περισσότερη αγάπη και σεβασμό, για το φως που ξεπροβάλλει μέσα από το σκοτεινό πέπλο που μας περιβάλλει και για την πρόταση του Ταραντίνο που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Επιμέλεια ήχου/Παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Artwork: jordan_pyro

ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.