Ο Αντίνοος Αλμπάνης μας υπενθυμίζει αυτά που πάμε να ξεχάσουμε

"Ας είμαστε ανοιχτοί σε καινούργια πληροφορία και σε καινούργιες εμπειρίες για να νιώθουμε ότι έχουμε και λόγο ύπαρξης".

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μας υπενθυμίζει αυτά που πάμε να ξεχάσουμε

Την προηγούμενη εβδομάδα βρεθήκαμε με τον Αντίνοο Αλμπάνη στο στούντιο του Αντώνη στο Περιστέρι και τα είπαμε ωραία.

Άνετος και συνηθισμένος πίσω από τα μικρόφωνα έχοντας εκφωνήσει πολλές διαφημίσεις, μας μετέφερε με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του σε μια παραλία στο Κέρος της Λήμνου, μας υπενθύμισε το ότι να κοιμάσαι και το να ξυπνάς δεν είναι δεδομένο και ονειρεύεται έναν κόσμο που θα έχει καταλάβει πόσο ανάγκη έχουμε ο ένας τον άλλον.

"Αν σκύψουμε όλοι πάνω στον συνάνθρωπο μας και νιώσουμε λίγο καλύτερα τι είναι αυτό που του συμβαίνει, μπορούμε να τον πιάσουμε από το χέρι και να προχωρήσουμε μαζί, να λύσουμε ο ένας τα προβλήματα του άλλου και γίνουμε μια ομάδα πιο στιβαρή".

Τσέκαρε όλη την κουβέντα μας εδώ.

 

Επιμέλεια ήχου/Παραγωγή: Αντώνης Παπαβομβολάκης (Music Row Studio)

Artwork: jordan_pyro

ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΣΧΟΛΙΑ
Το 20/20 magazine σέβεται απόλυτα το δικαίωμα του αναγνώστη/ριας, να εκφράζει ανεμπόδιστα και ελεύθερα τις απόψεις του/της στο πλαίσιο ενός ελεύθερου και κόσμιου διαλόγου. Παρόλα αυτά υπογραμμίζουμε ρητά ότι τα σχόλια των επισκεπτών του www.2020mag.gr, εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον χρήστη/ρια και μόνον αυτόν. Το www.2020mag.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια (απαγορεύονται επίσης τα σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλες ιστοσελίδες). Οι χρήστες που θα χρησιμοποιούν ύβρεις, απρεπείς εκφράσεις ή θα προκαλούν, θα αποκλείονται.