Βγήκαν και οι εφοπλιστές με τα Fiat να διαμαρτυρηθούν ρε φίλε

Παίδες, δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε πάμπλουτοι. Μας το είπε ξεκάθαρα ο Θοδωρής Σκυλακάκης. Εφόσον έχουμε αμαξάκι, το μυρίζουμε το χρήμα, έτσι πάει. Και για να πω την αλήθεια μου, πάντα ονειρευόμουν τη μεγάλη ζωή πίσω απ' το Φιατ τσινκουεντσέντο μου. Και να που έγινε πραγματικότητα. 

Βγήκαν και οι εφοπλιστές με τα Fiat να διαμαρτυρηθούν ρε φίλε
ΠΡΟΒΟΛΗ

Α, να μην ξεχάσω να αναφέρω και για την ποιότητα της ζωής μας.

Καταπληκτική!

Όχι εγώ, ο Πρωθυπουργός μας το είπε, στο Twitter:

Άρα έχουμε και λέμε: Στην Ελλάδα του 2022, το να έχεις αμάξι σε κάνει μεγιστάνα και κατ' επέκταση, εφόσον είσαι μεγιστάνας (επειδή έχεις αμάξι ντε), η ποιότητα της ζωής σου είναι καταπληκτική. Σωστά;


Η «καταπληκτική ποιότητα ζωής» του Μητσοτάκη εξόργισε τους πολίτες


Τους είχαμε τελικά παρεξηγήσει τόσο καιρό. Οι άνθρωποι απλά φορολογούν τον πλούτο.

Είδατε κανέναν φτωχό (όπου φτωχός αυτός που δεν έχει αμάξι είπαμε) να πληρώνει τα καύσιμα στο δόξα πατρί; Όχι. Άρα οι φτωχοί δεν χάνουν ούτε ένα ευρώ από τη συγκεκριμένη αύξηση της τάξεως του 30%.

Αντίθετα, εσύ εφοπλίσταρε του κερατά με το Aygo και το διαμέρισμα 40 τετραγωνικών που νοικιάζεις με τέσσερα κατοστάρικα το μήνα στα Κάτω Πατήσια πλέρωσε, τι θα πάθεις; 

Και κοίτα να δεις κάτι παράλογους και γκρινιάρηδες ανθρώπους, τώρα που το λίτρο της απλής αμόλυβδης φτάνει κοντά στα 2 ευρώ, μου διαμαρτύρονται.

Μα γιατί; Ρε φίλε, δεν πληρώνεις απλά καύσιμο, ποιότητα ζωής πληρώνεις η οποία μάλιστα είναι και καταπληκτική, μην είσαι αχάριστος.

Και για να προλάβω αντιδράσεις, την καταπληκτική αυτή ποιότητα ζωής την πληρώνεις ΠΑΝΤΟΥ πλέον, για αυτό και οι τιμές σε όλα τα ήδη έχουν πάει στον Θεό. Και μη τυχόν και διαμαρτυρηθείτε, σε όλη την Ευρώπη έτσι έχουν τα πράγματα.

Τι είπες; "Στην υπόλοιπη Ευρώπη οι ήδη υψηλότερη μισθοί είχαν επιπλέον ουσιαστική αύξηση, ενώ σε εμάς όχι;" 

Δεν χρειάζεται αύξηση κανένας μισθός σε εμάς ρε συ. Ούτε μείωση φόρου στα καύσιμα. Εμείς έχουμε λεφτά. Αφού έχουμε αμάξια ντε.

Και απ' την άλλη, τι να τα κάνεις τόσα λεφτά ρε παιδί μου; 300 κιλά να γίνεις απ' το φαϊ; Τα έχει πει ο Άδωνις:

 

Ακόμα και την κουζίνα, τι να την κάνεις; Να καίει ρεύμα;
200% πάνω ανέβηκε η ενέργεια, στα 600-700 ευρώ οι περισσότεροι λογαριασμοί ρεύματος.

Αλλά ρε παιδί μου θα βρούμε λεφτά να τα πληρώσουμε, αφού έχουμε αμάξια...

Και να μην έχουμε λεφτά όμως, δεν πειράζει.
Το πολύ-πολύ να μας κόψουνε το ρεύμα.
Θα βρούμε λύσεις.

Να, ήδη σκέφτηκα μια: Αν ζούμε στα σκοτάδια λόγω απλήρωτων λογαριασμών και δεν μπορούμε να φτιάξουμε μια μακαρονάδα να τσιμπήσουμε, δεν πειράζει, θα φάμε παντεσπάνι...

Τα κείμενα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν αποκλειστικά τον/την συντάκτη/τριά τους και οι όποιες τοποθετήσεις και θέσεις τους δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 20/20 Magazine.
Ακολουθήστε το 20/20 Magazine στο Google News, στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
ΠΡΟΒΟΛΗ